Workshop Playful Heart

WORKSHOP PLAYFUL HEART BY HELEEN

Workshop Playful Heart
Playful Heart by Heleen
Playful Heart by Heleen

Dé workshop Playful Heart: voor startende en gevorderde familie- en gezinsfotografen die voor prachtige momenten gaan!

Onze workshop Playful Heart, bedacht door de Zweedse fotografe Juliana Wiklund, is een unieke en speciale workshop. De Playful Heart techniek is gebaseerd op het dagelijkse leven, in de ogen van kinderen. Onze inspiratie komt van wat hen laat glimlachen en giechelen, wat hen vreugde brengt. Het is een methode om fotografen die de kinderlijke onschuld en het gevoel van verwondering willen vangen, te helpen en te inspireren. 

Als zeer ervaren gezinsfotograaf en een van de eerste Playful Heart Teachers in Nederland vertel ik je er heel graag over.

The Playful Heart logo

WAT IS PLAYFUL HEART

WAT IS PLAYFUL HEART

Dit is veruit dé beste en leukste methode om eerlijke en oprechte emoties bij kinderen op te wekken en daarmee hun gezin spontaan en ongeposeerd op de foto te krijgen. Vertrouwen, plezier, spanning, verwondering, enthousiasme, spelletjes, knuffels, liefde: alles komt voorbij! Inclusief Magische Tas!

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP

Deze workshop is speciaal voor fotografen die geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties bij kinderen. Aan de hand van voorbeelden worden technieken uitgelegd waardoor je dit zelf ook kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de techniek demonstreren met een gezin. Dan ervaar je pas echt dat de techniek werkt!

WAAR WORDT DE WORKSHOP GEGEVEN

Vanuit het centraal gelegen Utrecht geven we deze workshop. De huiselijke locatie is zeer goed bereikbaar via de snelweg en in de straat kun je gratis parkeren. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Mocht je een groep van minimaal 5 fotografen bij elkaar hebben is het ook geen probleem naar jullie toe te komen, waar dan ook in Nederland en België.

Familiereportage in het park
Playful Heart in Praag Tjechie
Alle kleinkinderen

DATA

Door het Corona virus is het nog onzeker welke workshops kunnen plaatsvinden. Nieuwe data worden zo snel mogelijk bekend. Alvast aanmelden op onze mailinglist voor de eerst volgende workshop is mogelijk. Heb je vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier.

PLAYFUL HEART 1-OP-1

Ook is het mogelijk meer individuele begeleiding te krijgen in de vorm van een hele dag workshop 1-op-1. Deze training is voor fotografen die vooral heel praktisch met Playful Heart aan de slag willen. Dit is een dag vol fotografie- en business-tips en we gaan met de praktijk aan de slag. 

PLAYFUL HEART 1-OP-1

Wie meer met zijn/haar fotografie-bedrijf wil, en ook meer met Moment Design aan de slag wil en daar persoonlijke begeleiding bij wil, kan kiezen voor onze unieke coaching. Dit is de inspiratie, de schop onder je kont én begeleiding waar je naar op zoek bent. Vraag naar onze strippenkaarten en ons aanbod.

Playful Heart Tieners
 • Ik vond de workshop ontzettend inspirerend en helemaal passend en een aanvulling op mijn manier van werken. Alle aspecten die behandeld zijn kan ik direct toepassen in mijn werk en het werp meteen zijn vruchten af. Ik merkte in de praktijk dat ik door het toepassen van invites echt verbinding heb met mijn klanten en de klanten zich vertrouwd voelen en dus helemaal zichzelf zijn tijdens de shoot, waardoor ze volledig op elkaar gericht zijn. De basisworkshop Moment Design bij Heleen Klop is een inspirerende en leerzame workshop en een echte aanrader voor fotografen die willen leren om echte emoties en verbinding tussen mensen op te roepen om dit vervolgens op een eerlijke manier vast te kunnen leggen.
  RuthKlanten zijn nu helemaal zichzelf tijdens de shoot
 • Verrassend, verhelderend en uniek! Geen verwachtingen (bij sommige workshops viel dit tegen 😉 ), maar daardoor juist heel erg verrast. Ik heb me laten informeren, naar het effect gekeken en ga dit nu mijn eigen maken. De basis is goed uitgelegd. Wil je het verhaal achter de personen te weten komen, wil je pure emotie en wil je een fijne herinnering vastleggen...ga dan naar Beloved/Moment Design.
  NandaPure emotie en een fijne herinnering vastleggen
 • Het was een hele leerzame workshop! Je gaf echt praktische informatie waar ik wat mee kan. Ook de fotosessie vond ik een geweldige ervaring, zo kon je meteen aan de lijve ervaren wat Moment Design doet met mensen. Mooie locatie, door de huiselijke omgeving voelt het ook vertrouwd. De bereikbaarheid was prima, fijn dat er gratis parkeergelegenheid is. Wil je van een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken waarin mensen zichzelf kunnen zijn, ze kunnen genieten (van elkaar) en je hun oprechte emoties naar boven kunt halen? Dan moet je zeker de workshop Moment Design overwegen!
  MiekeVan een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken
 • Ik vond het emotioneel (zo van: WOOH: er gaat een wereld voor me open!! En een gevoel van: DIT WIL IK OOK!! WAT GAAHAAAAF). Ik vond het ook echt heel leuk dat ik in contact kwam met andere fotografen! Het is ook een soort community waar ik me nu een beetje bij voel horen. Ik vond het gewoon heel goed en echt leuk!! En zeker de fb groep zorgt dat ik me niet zo alleen voel als fotograaf! Tof dat het thuis was bij Heleen en Wim, dat past gewoon bij het hele moment design! Alles klopte. Heleen is zo vrolijk en blij maar kan ook zo rustig zijn naar het koppel toe. Dat wil ik ook. Ze is als een voorbeeld. Ze straalt zo veel professionaliteit uit. Ze weet wat ze doet en dat straalt ze echt uit. Als je echt pure spontane ECHTE emoties op de foto moet zetten ga dan een dag met Heleen mee! Zij kan het je super uitleggen vol passie en zal het je voordoen en je raakt er super super enthousiast van.
  NicoleEr gaat een wereld voor me open
 • Ik vond de workshop erg interactief en interessant. Bij de fotosessie met het koppel viel het op dat Heleen wel de regie had, maar op de achtergrond bleef. Het was mooi om te zien dat dmv Moment Design er een intense interactie tussen het koppel teweeg brengt. Tijdens de demonstratie was het mooi om te zien hoe de interactie tussen het koppel en Heleen tot stand komt. Ik zou deze weorkshop aanbevelen aan fotografen die vanuit het gevoel werken.
  MoniqueMoment Design brengt een intense interactie tussen het koppel
Gezinsreportage in Rome Italie
Kinderfotograaf Utrecht
Gezinsreportage Bunnik