Workshop Playful Heart

 

NIEUW!!!

 WORKSHOP PLAYFUL HEART BY HELEEN

ThePlayfulHeart_logo

€ 367 incl. btw. inclusief MAGISCHE TAS

Dé workshop Playful Heart: voor startende en gevorderde familie- en gezinsfotografen die voor prachtige momenten gaan!

Onze missie: “Fotografen laten groeien door ze de juiste tools te geven.”

Geef je nu op voor PH!

“The Playful Heart is a way to the most authentic approach to children photography. It combines techniques on how to conduct the family photo session with suggestions for games to play during the shoot to make it the most delightful experience for everyone.” Juliana Wiklund – Founder of  The Playful Heart

Workshop Playful Heart - Tierners

WAT IS PLAYFUL HEART?

Onze workshop Playful Heart is een unieke en speciale workshop. De Playful Heart techniek is gebaseerd op het dagelijkse leven, in de ogen van kinderen. Onze inspiratie komt van wat hen laat glimlachen en giechelen, wat hen oplicht, wat hen vreugde brengt. Het is een methode om fotografen die de kinderlijke onschuld en het gevoel van verwondering willen vangen, te helpen en te inspireren. Dit is het resultaat van de ervaring van onze vriendin en collega, de Zweedse fotograaf Juliana Wiklund, in combinatie met de Moment Design Techniek ontwikkeld door Canadees Jesh de Rox.

Als zeer ervaren gezinsfotograaf en een van de eerste Teachers in Nederland en ook als Moment Designer van het eerste uur vertel ik je er heel graag over. Tijdens deze workshop vertel ik hoe jij het kunt toepassen tijdens je reportages en ook bij je eigen kinderen. Ook laat ik zien hoe je deze techniek toepast tijdens reportage zodat jij er zelf mee aan de slag kunt. Alle ideeën van Juliana, met de inspiratie van Jesh en zeker ook mijn eigen visie en jarenlange ervaring met Gezinsfotografie komen aan bod.

Dit is veruit dé beste en leukste methode om eerlijke en oprechte emoties bij kinderen op te wekken en daarmee hun gezin spontaan en ongeposeerd op de foto te krijgen. Vertrouwen, plezier, spanning, verwondering, enthousiasme, spelletjes, knuffels, liefde: alles komt voorbij! Zien hoe een Playful Heart reportage er uit ziet? Bekijk deze blog.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Deze workshop is speciaal voor fotografen die geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties bij kinderen. Aan de hand van voorbeelden worden technieken uitgelegd waardoor je dit zelf ook kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de techniek demonstreren met een gezin. Dan ervaar je pas echt dat de techniek werkt! De groep blijft klein, maximaal 6 personen. Magische Tas met inhoud is inclusief!

WAAR WORDT DE WORKSHOP GEGEVEN?

Vanuit het centraal gelegen Utrecht geven we deze workshop. De huiselijke locatie is zeer goed bereikbaar via de snelweg en in de straat kun je gratis parkeren. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

Mocht je een groep van minimaal 5 fotografen bij elkaar hebben is het ook geen probleem naar jullie toe te komen, waar dan ook in Nederland en België.

Geef je nu op voor PH!

Playful Heart

1-OP-1 PLAYFUL HEART COACHING

Ook is het mogelijk meer individuele begeleiding te krijgen in de vorm van een hele dag training 1-on-1. Dit is voor fotografen die vooral heel praktisch met Playful Heart aan de slag willen. Een dag vol tips en meerdere praktijkervaringen. 

Wie meer met zijn/haar fotografie-bedrijf wil en zich totaal wil onderdompelen in Playful Heart kiest voor de 1-op-1 coaching. Stuur ons een bericht via het contactformulier.

VRAGEN?

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Op deze website kun je blogs vinden en veel meer inspiratie. En volg ons vooral ook op Social Media.

Workshop Playful Heart

WAT CURSISTEN ZEGGEN:

“Het was een hele fijne dag met geweldige energie en fijne mensen! Zeer inspirerend en alle ruimte voor eigen meningen etc…jij dringt niks op en alles is goed!! Echt fijn en waar ik me ook het prettigst bij voel.” Ingrid

“Ik vond het gewoon heel goed en echt leuk!! En zeker de fb groep zorgt dat ik me niet zo alleen voel als fotograaf!” Nicole

“Mooie locatie, door de huiselijke omgeving voelt het ook vertrouwd. De bereikbaarheid was prima, fijn dat er gratis parkeergelegenheid is.” Monique

“Top, niets aan veranderen”

“De workshop laat je technieken zien om spontaan mensen te kunnen fotograferen zoals ze zijn en niet geposeerd.” Helen

“Ik kan het je niet uitleggen, je moet het voelen. Dus doen!” Kimberly

“Een fijne vlotte workshop. Goede balans tussen uitleggen en de mogelijkheid tot vragen stellen.
Praktijk gedeelte was ook zeer informatief. Duidelijk en mooi om te zien dat de uitgelegde methode ook heel fijn werkt.” Rik

“Het geeft zoveel meer inzicht in hoe je een ontspannen situatie kunt creëren.”

“Met deze workshop leer je échte emoties vastleggen voor altijd. Catch the moment!” Danielle

“Gewoon doen, ontzettend leerzaam en het is het geld helemaal waard!” Petra

“Een workshop die niet op de techniek is gericht, maar het uitlokken van echte emoties” Saskia

“Als je tips wil om snel echte emotie te kunnen schieten, dan kan Heleen je die geven!!”

“Geweldig! Zo open, eerlijk, hartverwarmend….zalig gevoel. Zo enthousiast thuisgekomen…” Ann

“Tijdens de fotosessie vielen alle puzzel stukjes op zijn plaats, ik kan het niet goed verwoorden maar wauw! Wat een eye-opener” Antoinette

“Om je foto’s er echt uit te laten springen.” Theo

Wil je nieuwe tools als gezinsfotograaf? Ben je dol op kinderfotografie?

Geef je nu op voor PH!

Heleen is ook:

Moment Design Teacher

Moment Design is een portret-gebaseerd fotografisch genre dat de liefde en verbondenheid viert. Het benadrukt het belang van relaties. De techniek geeft fotografen op een eenvoudige manier betekenisvolle en waardevolle ervaringen en beeldmateriaal voor de mensen die ze fotograferen te creëren.