Workshop Mobiele Fotografie

WORKSHOP MOBIELE FOTOGRAFIE

Workshop Mobiele Fotografie - Nederland
Workshop Mobiele Fotografie - Cinque Terre
Workshop Mobiele Fotografie - Groningen

Ben je niet echt tevreden over de foto’s die je met je mobiel maakt? Wil je echt betere foto’s maken met je mobiele telefoon en delen met iedereen? In 2 uur tijd geven we je alle tips & trics en je ziet direct het verschil. Deze leuke en ontspannen Workshop Mobiele Fotografie kost € 97 per persoon incl. btw voor de groepsworkshop (minimaal 4 en maximaal 8 personen) op vaste zaterdagen. De data vind je onderaan deze pagina. Wil je liever 1-op-1 aandacht? Dat kan zeker en kost € 147 voor de individuele workshop. Een superleuke workshop voor alle leeftijden. Snel echt betere foto’s met je mobiele telefoon maken. Geef je nu op!

Workshop Basis Fotografie

DE BESTE CAMERA IS DEGENE DIE JE BIJ JE HEBT

Workshop Mobiele Fotografie - Albir

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

MOBIELE FOTOGRAFIE

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon met een camera-functie. Leuk, handig en altijd bij de hand. Maar hoe maak je nu die foto die echt de moeite waard is om met iedereen te delen? Dat gaan we je uitleggen!

SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon met een camera-functie. Leuk, handig en altijd bij de hand. Maar hoe maak je nu die foto die echt de moeite waard is om met iedereen te delen? Dat gaan we je uitleggen!

FOTOGRAFIE MET TELEFOON

De workshop is voor iedereen die betere foto’s de smartphone wil maken. Voor iedere beginnende fotograaf is dit een geweldige workshop. We gaan naar buiten en je krijgt direct heel veel tips over én leuke oefeningen met je mobiele telefoon.

Workshop Mobiele Fotografie - IJsland

WORKSHOP VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Of je nu graag mensen op de foto zet of landschappen, kleine details, stadsgezichten of je producten die je wilt verkopen, we vertellen je over alle mogelijkheden. We vertellen je tijdens de workshop ook over focus, belichting en compositie. En natuurlijk komende de verschillende gadgets en ook apps aan bod. Eerst geven we je tekst en uitleg en dan gaan we met verschillende leuke oefeningen aan de slag. Wedden dat je de foto’s van deze workshop wilt delen met iedereen! Een superleuke workshop voor jong en oud. Ook erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.

Heleen tijdens Workshop Moment Desgn. Foto: Sven Soetens

EEN GOEDE FOTO ROEPT EMOTIES OP

WAAR EN HOE

Deze Workshop Mobiele Fotografie geven we in Utrecht en omgeving. Dit kan ook op locatie met minimaal 5 deelnemers. We zijn ca, 2 uur intensief bezig met 4 tot 8 personen in de groepsworkshop. Wat moet je zelf meebrengen?  Een zonnig humeur en je opgeladen telefoon. Kosten: € 97 incl. btw. 

DATA

09/05/2020 van 10:00 tot 12:00 uur
23/05/2020 van 10:00 tot 12:00 uur
06/06/2020 van 10:00 tot 12:00 uur
27/06/2020 van 10:00 tot 12:00 uur
11/07/2020van 10:00 tot 12:00 uur
25/07/2020 van 10:00 tot 12:00 uur

VOLG JE AL?

Natuurlijk zijn we op Social Media te vinden. Jij ook? Op Instagram kun je ons volgen via Instagram. Ook hebben we een leuke, actieve Facebookgroep. Zien we je daar?

 • Ik vond de workshop erg interactief en interessant. Bij de fotosessie met het koppel viel het op dat Heleen wel de regie had, maar op de achtergrond bleef. Het was mooi om te zien dat dmv Moment Design er een intense interactie tussen het koppel teweeg brengt. Tijdens de demonstratie was het mooi om te zien hoe de interactie tussen het koppel en Heleen tot stand komt. Ik zou deze weorkshop aanbevelen aan fotografen die vanuit het gevoel werken.
  MoniqueMoment Design brengt een intense interactie tussen het koppel
 • Dank je wel Heleen voor de supergave fotografie workshop op het strand van Albir - Costa Blanca - Spanje. Ik was al weg van de mooie foto's en fotoreportages die jij maakt en door de workshop ben ik helemaal enthousiast geworden en heb nog meer respect gekregen voor hoe jij fotografeert... Een ding weet ik zeker: voor mijn bruiloft ga ik jou boeken! Frances
  FrancesFrancesNog meer respect gekregen voor hoe jij fotografeert
 • Het was een hele leerzame workshop! Je gaf echt praktische informatie waar ik wat mee kan. Ook de fotosessie vond ik een geweldige ervaring, zo kon je meteen aan de lijve ervaren wat Moment Design doet met mensen. Mooie locatie, door de huiselijke omgeving voelt het ook vertrouwd. De bereikbaarheid was prima, fijn dat er gratis parkeergelegenheid is. Wil je van een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken waarin mensen zichzelf kunnen zijn, ze kunnen genieten (van elkaar) en je hun oprechte emoties naar boven kunt halen? Dan moet je zeker de workshop Moment Design overwegen!
  MiekeVan een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken
 • Ik vond de workshop ontzettend inspirerend en helemaal passend en een aanvulling op mijn manier van werken. Alle aspecten die behandeld zijn kan ik direct toepassen in mijn werk en het werp meteen zijn vruchten af. Ik merkte in de praktijk dat ik door het toepassen van invites echt verbinding heb met mijn klanten en de klanten zich vertrouwd voelen en dus helemaal zichzelf zijn tijdens de shoot, waardoor ze volledig op elkaar gericht zijn. De basisworkshop Moment Design bij Heleen Klop is een inspirerende en leerzame workshop en een echte aanrader voor fotografen die willen leren om echte emoties en verbinding tussen mensen op te roepen om dit vervolgens op een eerlijke manier vast te kunnen leggen.
  RuthKlanten zijn nu helemaal zichzelf tijdens de shoot
 • Verrassend, verhelderend en uniek! Geen verwachtingen (bij sommige workshops viel dit tegen 😉 ), maar daardoor juist heel erg verrast. Ik heb me laten informeren, naar het effect gekeken en ga dit nu mijn eigen maken. De basis is goed uitgelegd. Wil je het verhaal achter de personen te weten komen, wil je pure emotie en wil je een fijne herinnering vastleggen...ga dan naar Beloved/Moment Design.
  NandaPure emotie en een fijne herinnering vastleggen
 • Ik vond het emotioneel (zo van: WOOH: er gaat een wereld voor me open!! En een gevoel van: DIT WIL IK OOK!! WAT GAAHAAAAF). Ik vond het ook echt heel leuk dat ik in contact kwam met andere fotografen! Het is ook een soort community waar ik me nu een beetje bij voel horen. Ik vond het gewoon heel goed en echt leuk!! En zeker de fb groep zorgt dat ik me niet zo alleen voel als fotograaf! Tof dat het thuis was bij Heleen en Wim, dat past gewoon bij het hele moment design! Alles klopte. Heleen is zo vrolijk en blij maar kan ook zo rustig zijn naar het koppel toe. Dat wil ik ook. Ze is als een voorbeeld. Ze straalt zo veel professionaliteit uit. Ze weet wat ze doet en dat straalt ze echt uit. Als je echt pure spontane ECHTE emoties op de foto moet zetten ga dan een dag met Heleen mee! Zij kan het je super uitleggen vol passie en zal het je voordoen en je raakt er super super enthousiast van.
  NicoleEr gaat een wereld voor me open
Workshop Mobiele Fotografie - Dublin
Workshop Mobiele Fotografie - Keulen
Workshop Mobiele Fotografie - Italie
Workshop Mobiele Fotografie - Toscane
Workshop Mobiele Fotografie - Toscane
Workshop Mobiele Fotografie - Cambodja
Workshop Mobiele Fotografie - Riga
Workshop Mobiele Fotografie - Duitsland
Workshop Mobiele Fotografie - IJsland