Workshop Basisfotografie

WORKSHOP BASIS FOTOGRAFIE

Workshop Basis Fotografie
Workshop Basis Fotografie
Workshop Basis Fotografie

Ben je dol op fotografen en wil jij er meer van weten? Staat de camera nu voornamelijk op de automatische stand en kun je niet wachten de camera van de automatische stand te halen? Dan kunnen wij je helpen bij deze workshop basisfotografie.

Zoek je een gezellige fotografieworkshop waarbij je vooral echt praktische informatie krijgt zodat je zelf aan de slag kunt thuis en ook op vakantie? Dan helpen we je graag.

We leren hoe de camera werkt, waar je op moet letten met fotograferen en hoe je simpelweg betere foto’s maakt. We zullen het hebben over diafragma, sluitertijd, iso, belichting en veel over compositie.

Eerst een stukje uitleg over de camera en over fotograferen maar daarna gaan we snel naar buiten om het geleerde in de praktijk te oefenen. Ook is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

Workshop Beloved door Thomas Jongbloed

ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN

Zakelijk Portret Reportage

VERSCHILLENDE MOGELLIJKHEDEN

Of je nu graag mensen op de foto zet of landschappen, kleine details of stadsgezichten, we vertellen je over alle mogelijkheden. Fotograferen wordt zoveel leuker als je met de instellingen kunt spelen. We vertellen je tijdnes de workshop over focus, belichting en compositie. Eerst geven we je tekst en uitleg en dan gaan we met verschillende leuke oefeningen aan de slag. Wedden dat je de foto’s van deze workshop wilt delen met iedereen! Een superleuke workshop voor jong en oud. Ook erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.

Heleen tijdens Workshop Moment Desgn. Foto: Sven Soetens

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

WAAR EN HOE

Deze Workshop Basis Fotografie geven we in Utrecht en omgeving. Dit kan ook op een andere locatie met minimaal 5 deelnemers. We zijn ongeveer 2,5 uur intensief bezig met 2 tot 6 personen in de groepsworkshop. Wat moet je zelf meebrengen? Een zonnig humeur en je eigen camera. Kosten: € 147 incl. btw. 

DATA

09/05/2020 van 14:00 tot 16:30 uur
23/05/2020 van 14:00 tot 16:30 uur
06/06/2020 van 14:00 tot 16:30 uur
27/06/2020 van 14:00 tot 16:30 uur
11/07/2020 van 14:00 tot 16:30 uur
25/07/2020 van 14:00 tot 16:30 uur

VOLG JE AL?

Natuurlijk zijn we op Social Media te vinden. Jij ook? Op Instagram kun je ons volgen via Instagram. Ook hebben we een leuke  Facebookpagina. Zien we je daar?

 • Dank je wel Heleen voor de supergave fotografie workshop op het strand van Albir - Costa Blanca - Spanje. Ik was al weg van de mooie foto's en fotoreportages die jij maakt en door de workshop ben ik helemaal enthousiast geworden en heb nog meer respect gekregen voor hoe jij fotografeert... Een ding weet ik zeker: voor mijn bruiloft ga ik jou boeken! Frances
  FrancesFrancesNog meer respect gekregen voor hoe jij fotografeert
 • Ik vond het emotioneel (zo van: WOOH: er gaat een wereld voor me open!! En een gevoel van: DIT WIL IK OOK!! WAT GAAHAAAAF). Ik vond het ook echt heel leuk dat ik in contact kwam met andere fotografen! Het is ook een soort community waar ik me nu een beetje bij voel horen. Ik vond het gewoon heel goed en echt leuk!! En zeker de fb groep zorgt dat ik me niet zo alleen voel als fotograaf! Tof dat het thuis was bij Heleen en Wim, dat past gewoon bij het hele moment design! Alles klopte. Heleen is zo vrolijk en blij maar kan ook zo rustig zijn naar het koppel toe. Dat wil ik ook. Ze is als een voorbeeld. Ze straalt zo veel professionaliteit uit. Ze weet wat ze doet en dat straalt ze echt uit. Als je echt pure spontane ECHTE emoties op de foto moet zetten ga dan een dag met Heleen mee! Zij kan het je super uitleggen vol passie en zal het je voordoen en je raakt er super super enthousiast van.
  NicoleEr gaat een wereld voor me open
 • Verrassend, verhelderend en uniek! Geen verwachtingen (bij sommige workshops viel dit tegen 😉 ), maar daardoor juist heel erg verrast. Ik heb me laten informeren, naar het effect gekeken en ga dit nu mijn eigen maken. De basis is goed uitgelegd. Wil je het verhaal achter de personen te weten komen, wil je pure emotie en wil je een fijne herinnering vastleggen...ga dan naar Beloved/Moment Design.
  NandaPure emotie en een fijne herinnering vastleggen
 • Het was een hele leerzame workshop! Je gaf echt praktische informatie waar ik wat mee kan. Ook de fotosessie vond ik een geweldige ervaring, zo kon je meteen aan de lijve ervaren wat Moment Design doet met mensen. Mooie locatie, door de huiselijke omgeving voelt het ook vertrouwd. De bereikbaarheid was prima, fijn dat er gratis parkeergelegenheid is. Wil je van een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken waarin mensen zichzelf kunnen zijn, ze kunnen genieten (van elkaar) en je hun oprechte emoties naar boven kunt halen? Dan moet je zeker de workshop Moment Design overwegen!
  MiekeVan een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken
 • Ik vond de workshop erg interactief en interessant. Bij de fotosessie met het koppel viel het op dat Heleen wel de regie had, maar op de achtergrond bleef. Het was mooi om te zien dat dmv Moment Design er een intense interactie tussen het koppel teweeg brengt. Tijdens de demonstratie was het mooi om te zien hoe de interactie tussen het koppel en Heleen tot stand komt. Ik zou deze weorkshop aanbevelen aan fotografen die vanuit het gevoel werken.
  MoniqueMoment Design brengt een intense interactie tussen het koppel
 • Ik vond de workshop ontzettend inspirerend en helemaal passend en een aanvulling op mijn manier van werken. Alle aspecten die behandeld zijn kan ik direct toepassen in mijn werk en het werp meteen zijn vruchten af. Ik merkte in de praktijk dat ik door het toepassen van invites echt verbinding heb met mijn klanten en de klanten zich vertrouwd voelen en dus helemaal zichzelf zijn tijdens de shoot, waardoor ze volledig op elkaar gericht zijn. De basisworkshop Moment Design bij Heleen Klop is een inspirerende en leerzame workshop en een echte aanrader voor fotografen die willen leren om echte emoties en verbinding tussen mensen op te roepen om dit vervolgens op een eerlijke manier vast te kunnen leggen.
  RuthKlanten zijn nu helemaal zichzelf tijdens de shoot