Workshop Basisfotografie

WORKSHOP BASIS FOTOGRAFIE I

Ook mogelijk als groepsles

€ 197 incl. btw (individueel)

 

Workshop Basis Fotografie

WAT?

Ben je dol op fotografen en wil jij er meer van weten? Staat de camera nu voornamelijk op de automatische stand en kun je niet wachten de camera van de automatische stand te halen? Dan kunnen wij je helpen bij deze workshop basisfotografie.

Zoek je een gezellige fotografieworkshop waarbij je vooral echt praktische informatie krijgt zodat je zelf aan de slag kunt thuis en ook op vakantie? Dan helpen we je graag.

HOE?

We leren hoe de camera werkt, waar je op moet letten met fotograferen en hoe je simpelweg betere foto’s maakt.
We zullen het hebben over diafragma, sluitertijd, iso, belichting en veel over compositie.

Op ons kantoor in Utrecht starten we eerst met een stukje uitleg over de camera en over fotograferen maar daarna gaan we snel naar buiten om het geleerde in de praktijk te oefenen.
Ook is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Daardoor wordt de workshop helemaal op maat voor jou.

TIJD?

In 2, 5 uur een flinke boost aan je fotografie geven?
Dit is een workshop met veel tips en inzichten en je krijgt een handige syllabus om thuis alles nog eens rustig terug te lezen.

WAAR?

Vanuit onze fijne kantoor in Utrecht geven we deze workshop fotografie. Ook is het mogelijk om voor groepen op een andere locatie af te spreken.

Deze workshop basisfotografie geven we ook aan groepen tot maximaal 10 personen. Dit is een leuke workshop voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen. Iedere brengt zijn eigen camera mee en we passen het niveau aan de groep aan.
Iedereen kan fotograferen! We vertellen je graag hoe.

Geef je nu op!

Workshop Basis Fotografie