Webshop

Webshop

Welkom bij de webshop van HELEEN KLOP fotografen. Hier kun je eenvoudig de foto’s bekijken die eerder van je gemaakt zijn. Als er een wachtwoord nodig is, is deze via de mail verzonden.

Er zijn verschillende uitvoeringen voor de afdrukken mogelijk. De foto’s kunnen afgedrukt worden op mooi fotopapier en als fine art poster. Ook is er wall art mogelijk. Foto’s kunnen afgedrukt worden op plexiglas, canvas, Dibond (aluminium) en nu ook op hout. Ook de Liquid-images zijn erg fraai en heel bijzonder. Je kunt het materiaal en de opmaak zelf bepalen en online bestellen. Dit wordt na het afrekenen voor je in orde gemaakt en bij je thuis gezonden. Bedragen zijn zonder verzendkosten. Wat de kosten daarvoor zijn wordt op het einde zichtbaar. Dit is afhankelijk van de bestelling. 

Digitale bestanden worden niet via de webshop geregeld. Ook boeken en albums zijn niet via de webshop te bestellen. De software in de webshop spreekt voor zich maar mocht je vragen hebben laat gerust weten. Geniet van je foto’s!