Webshop

Webshop

Welkom bij de webshop van HELEEN KLOP fotografen. Hier kun je eenvoudig de foto’s van de reportage bekijken die eerder van je gemaakt zijn. Als er een wachtwoord nodig is, is deze via de mail verzonden.

Er zijn verschillende uitvoeringen voor de afdrukken mogelijk. De foto’s kunnen afgedrukt worden op mooi fotopapier en als fine art poster. Ook is er Wall Art mogelijk. Foto’s kunnen afgedrukt worden op plexiglas, canvas, Dibond (aluminium) en nu ook op hout. Ook de Liquid-images zijn erg fraai en heel bijzonder. Je kunt het materiaal en de opmaak zelf bepalen en online bestellen. Dit wordt na het afrekenen voor je in orde gemaakt en bij je thuis gezonden. Bedragen zijn zonder verzendkosten. Wat de kosten daarvoor zijn wordt op het einde zichtbaar. Dit is afhankelijk van het materiaal en de totale bestelling.

Losse digitale foto’s kunnen ook via de webshop geregeld worden. Vraag bij meer dan 5 foto’s naar onze speciale staffelkorting. De boeken en albums ontwerpen we zelf en zijn niet via de webshop te bestellen. De bestelling daarvoor gaat rechtstreeks via ons.
De software is niet ingewikkeld maar mocht je vragen hebben laat het ons gerust weten. We helpen je graag. Geniet van je foto’s!

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*