Tarieven

Tarieven

Iets speciaals beleven?

Boek onze reportage! Maar voor je dat doet lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

We gaan voor de reportage altijd naar buiten, naar het bos, de zee of op een andere mooie plek in de natuur. Ontspannen en ongedwongen staat voorop en we leren jullie graag wat beter kennen. Als Moment Designers weten we als geen ander momenten te creëren en dit leggen we vast. Dat hebben we de afgelopen jaren al voor heel families mogen doen.

Tastbare herinneringen zouden een groter deel van ons dagelijks leven mogen uitmaken dan nu vaak het geval is. We willen het liefst dat je liefdevol kijkt naar die mooie afdruk van je grote liefde aan de muur. Of naar die prachtige compositie van foto’s op MDF van je gezin in de woonkamer. Dat je, als je samen met je kinderen door het fotoalbum bladert, je je precies herinnert hoeveel plezier jullie hadden tijdens de reportage! Een foto laat herinneringen herleven. Wij zijn er dol op. Dit zie je overal bij ons thuis terug.

Kies je ideale reportage in slechts 4 stappen 

Stap 1: Wat sluit aan bij je wensen?

Bepaal zelf de duur van jullie reportage:

a) 0,5 uur € 150 

(Small: ideaal voor portretten)

b) 1 uur € 200

(Medium: perfect voor een gezinsreportage of Love Shoot)

c) 1,5 uur € 250

(Large: Voor grotere groepen, langere Love Shoot)

Stap 2: Hoeveel foto’s wil je ontvangen?

Bepaal het aantal foto’s, verschillende composities en/of settings:

(Dit zijn hoge resolutie bestanden, geschikt voor afdrukken. Deze worden digitaal aangeleverd)

a) 3 stuks € 75 (perfect voor een paar verschillende portretten)

b) 20 stuks € 275 (de mooiste foto’s naar keuze)

c) 40 stuks € 400 (neem ze allemaal!)

Stap 3: Welke omgeving spreekt je het meest aan?

Bepaal je gewenste locatie:

(We kunnen je zeker advies geven, gaat altijd in overleg) 

a) Bos

b) Stedelijk

c) Water

d) Heide of veld

e) Buitenland

f) Eigen locatie

Stap 4: Laten we een afspraak maken!

Geef je voorkeur datum op!

Ja, dit lijkt me leuk!

 

Stap 5: (optioneel) Laat je adviseren!

Plan je eigen Design Sessie. Jullie foto komt pas echt tot zijn recht aan de muur of in een album. We  laten je graag voorbeelden zien en adviseren je graag. Met een foto van de kamer laten we zien hoe het er in werkelijk uit komt te zien.

Bij ons op kantoor kun je Wall Art bekijken en onze mooie albums voelen. Dit bezoek is alleen op afspraak en ca. 2 weken na het maken van de reportage.

Graag!

 

De tarieven zijn inclusief btw en de reiskosten tot 25 km zijn bij de prijs inbegrepen. Fotoboeken en albums maken we geheel op maat met net zoveel liefde als de reportage zelf. Daar komt alles samen.

Een fotoreportage vindt altijd plaats op locatie, we werken niet in een studio. Na het bepalen van de datum ontvang je de factuur. Zodra deze betaald is, is onze afspraak definitief. Zolang deze niet voldaan is kan er – in theorie – een andere boeking plaatsvinden op jullie datum.

Aanvullende wensen ter plaatste of nabestellingen worden achteraf gefactureerd. Op het werk van HELEEN KLOP fotografen zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Hoe werken wij?

We houden van echte beelden, die jullie laten zien zoals jullie zijn. Bij ons geen onnatuurlijke “camera-smiles” en je hoeft ook niet steeds in de lens te kijken. We gaan in gesprek en hebben plezier, dat is het belangrijkste. Na de reportage is het mogelijk de geselecteerde en bewerkte foto’s en albums te komen bekijken bij ons op kantoor de Design sessie. 
Lees meer over onze aanpak en Moment Design.

 We helpen je graag om de herinneringen aan de fotosessie tastbaar te maken: in de vorm van een mooi album of een prachtige wanddecoratie. Want misschien herken je het wel: het foto-album dat je ongeveer 2 jaar geleden zelf wilde maken is nog steeds niet klaar. De fotosessie van vijf jaar geleden is nog steeds een bestand op de computer dat je nooit meer ziet en de enige afdruk die gemaakt is, was voor oma. En dat is zo jammer. Je weet nooit wat de echte waarde van een foto is totdat die foto het enige is dat je nog hebt van een geliefd persoon. We kunnen je daarom heel veel mooie voorbeelden laten zien van albums en afdrukken én stellen het ook graag voor je samen.

De mooiste herinneringen voor een aangename prijs

Na de reportage is het mogelijk om tijdens een Design sessie bij ons op kantoor de bewerkte foto’s te bekijken. Wil je de mooiste foto’s op strak MDF, aluminium, Dibond of een grote afdruk? Wellicht houd je meer van een Retro foto-album? We geven je graag advies en helpen jullie met het maken van een keuze. Je kunt uit ons a-la-carte menu alle producten van jouw keus toevoegen. De digitale bestanden die verwerkt worden in een wanddecoratie krijg je tevens als digitaal bestand. 

   Bruidsreportages

Heb je trouwplannen en wil je vooral genieten van jullie dag en wil je vooral jezelf zijn? Als echte storytellers gebruiken we Moment Design  ook tijdens bruidsreportages. Wij houden van persoonlijk contact, want dat is de rode draad in onze reportages. Eerlijke beelden, ongeposeerd en echt. Het verhaal van wat er op jullie dag allemaal gebeurd – dat is toch het allermooiste. Om geen moment te missen komen we graag met twee fotografen, of je nu trouwt in binnen- of buitenland. Bekijk de foto’s in onze Portfolio en als het bevalt wat je ziet bel of mail ons dan.

We maken bruidsreportages vanaf 2 uur voor € 500. Kijk voor tarieven op “Eenvoudig Trouwen“.

Zien hoe een hele dag fotografie eruit ziet? Wil je de hele dag unieke momenten vastgelegd hebben? Vraag dan naar onze speciale arrangementen en kijk vooral ook op www.bruidsfotograaf-utrecht.com.