Moment Design | De Verdieping

 

MOMENT DESIGN | DE VERDIEPING

9:00-17:00 uur | Utrecht |  € 367 incl. btw

De workshop Moment Design De Verdieping is dé workshop voor de fotograaf die alweer even geleden de workshop – Beloved of Moment Design – volgden.
Ben je al even met Moment Design bezig maar vind je de invites soms nog moeilijk? Heb je de introductie-workshop gedaan en zou je nog meer uit je shoots willen halen? 
Ook voor hen die net wat handvatten missen om nog meer uit de Moment Design reportages te halen. Dit is precies waar je naar op zoek bent.

DEZE VERDIEPINGSWORKSHOP IS ECHT IETS VOOR JOU 

Met een kleine groep (max 4 personen) gaan we in op de door jou geformuleerde vragen. Je gaat ’s middags zelf aan de slag met een super leuk koppel en je krijgt aanwijzingen. Wie wil dat nu niet!
Je wordt tijdens de shoot gecoacht en we geven je feedback op de gemaakte foto’s. We zullen veel oefenen met de verschillende invites en met Gespreksstof. 
We bespreken de foto’s, het selectieproces en het nabewerken in PhotoMechanic en Lightroom.

Maak een SPRONG met je fotografie. Gun jezelf deze verdiepingsslag.

Geef je op!

 

DIT VINDEN ANDEREN ER VAN:

“Ik heb genoten van de verdieping. Heel fijn de coaching van jou Heleen tijdens de communicatie en invites met het koppel.
Je ziet direct de uitwerking van wat je besproken hebt morgens en wat je ter plekke hier nog over verteld. Ontzettend leerzaam.

Ook het observeren van hoe anderen het doen was leerzaam, fijn hoe je tussendoor ook het de anderen die niet aan de beurt waren betrok in uitleg.
Het met elkaar bekijken van de beelden en toelichting m.b.t. kadering, communicatie koppel, standpunt was fijn.
Ookal fotografeert iedereen anders toch is het ook goed om te horen hoe de foto net even anders was geweest bij een ander lichtinval etc.”
Erik

“Het is zeker een aanrader om, als je al eens kennisgemaakt hebt met Moment Design, een dag de ‘diepte’ in te gaan.
Ik merk dat ik steeds meer zelfvertrouwen krijg om MD toe te passen. Een heerlijke leerzame dag. Ik heb er (weer) van genoten.”
Ellie
 
“Het was echt een mooie leerzame dag. En weer veel geleerd en supergezellig.”
Jolanda
 
“Wat een leuke en leerzame dag was het! Meer verdieping in de opbouw van de fotoshoot met Moment Design maar ook over hoe je je product verkoopt.
En wat een gezellige dag met opbouwende kritiek, helemaal top!”
Saskia