Moment Design | De Verdieping

MOMENT DESIGN | DE VERDIEPING

Workshop Moment Design
Workshop Moment Design De Verdieping
Workshop Moment Design De Verdieping
De workshop Moment Design De Verdieping is dé workshop voor de fotograaf die alweer even geleden de workshop – Beloved of Moment Design – volgde. Ben je al even met Moment Design bezig maar vind je de invites soms nog moeilijk? Heb je de introductie-workshop gedaan en zou je nog meer uit je shoots willen halen? Ook voor hen die net wat handvatten missen om nog meer uit de Moment Design reportages te halen. Dan is dit precies waar je naar op zoek bent.

Heleen & Wim

Wim en Heleen

ECHT IETS VOOR JOU 

Workshop Moment Design voor Sunfield Academy

WORKSHOP VOOR ERVAREN FOTOGRAFEN

UITDAGINGEN

Met een kleine groep van 4 personen gaan we aan de slag met de door jou geformuleerde doelen. Na een ochtend coaching ga je ’s middags zelf aan de slag met een super leuk koppel en je krijgt direct aanwijzingen. Wie wil dat nu niet!

GESPREKSSTOF

Je wordt ook tijdens de shoot persoonlijk gecoacht. We bespreken licht, compositie en momenten maar ook lichaamstaal en tonaliteit. We geven je direct feedback op de gemaakte foto’s. We oefenen met de verschillende invites en ook met Gespreksstof. 

NA DE SHOOT

Weer terug op kantoor bespreken de sessie, de interactie met het koppel, de foto’s, het selectieproces en ook pakken we het selecteren en nabewerken aan met de programma’s PhotoMechanic en Lightroom.

Heleen tijdens Workshop Moment Desgn. Foto: Sven Soetens

TRAINING VOOR GEVORDERDE FOTOGRAFEN EN PROFESSIONALS

Moment Design Teacher Badge

Moment Design is dé techniek om mensen natuurlijk en ongeposeerd op de foto te krijgen. Als een van de allereerste Moment Design Teachers in Nederland vertel ik je graag hoe deze techniek je relatie met de klant en de ervaring van die klant totaal kan veranderen in goede zin.

Moment Design De Verdieping maakt de verdiepingsslag waar je op gewacht hebt. 

Onze Moment Design workshops zijn geen technische fotografie-workshops. Al komt techniek en instellingen vast ter sprake. In deze workshops laten we je vooral zien hoe jij pure, eerlijke en oprechte emoties op de foto krijgt. Je toekomstige klanten geeft je een blijvende ervaring mee. Naast theorie worden er ook demonstraties gegeven om deze techniek te laten zien. We willen je graag inspireren en laten groeien dus veel vragen wordt op prijs gesteld. 

Moment Design | DE VERDIEPING is een dagvullende training in Utrecht. € 367 incl. btw.

Workshop Beloved door Thomas Jongbloed
 • Ik vond de workshop erg interactief en interessant. Bij de fotosessie met het koppel viel het op dat Heleen wel de regie had, maar op de achtergrond bleef. Het was mooi om te zien dat dmv Moment Design er een intense interactie tussen het koppel teweeg brengt. Tijdens de demonstratie was het mooi om te zien hoe de interactie tussen het koppel en Heleen tot stand komt. Ik zou deze weorkshop aanbevelen aan fotografen die vanuit het gevoel werken.
  MoniqueMoment Design brengt een intense interactie tussen het koppel
 • Verrassend, verhelderend en uniek! Geen verwachtingen (bij sommige workshops viel dit tegen 😉 ), maar daardoor juist heel erg verrast. Ik heb me laten informeren, naar het effect gekeken en ga dit nu mijn eigen maken. De basis is goed uitgelegd. Wil je het verhaal achter de personen te weten komen, wil je pure emotie en wil je een fijne herinnering vastleggen...ga dan naar Beloved/Moment Design.
  NandaPure emotie en een fijne herinnering vastleggen
 • Ik vond de workshop ontzettend inspirerend en helemaal passend en een aanvulling op mijn manier van werken. Alle aspecten die behandeld zijn kan ik direct toepassen in mijn werk en het werp meteen zijn vruchten af. Ik merkte in de praktijk dat ik door het toepassen van invites echt verbinding heb met mijn klanten en de klanten zich vertrouwd voelen en dus helemaal zichzelf zijn tijdens de shoot, waardoor ze volledig op elkaar gericht zijn. De basisworkshop Moment Design bij Heleen Klop is een inspirerende en leerzame workshop en een echte aanrader voor fotografen die willen leren om echte emoties en verbinding tussen mensen op te roepen om dit vervolgens op een eerlijke manier vast te kunnen leggen.
  RuthKlanten zijn nu helemaal zichzelf tijdens de shoot
 • Het was een hele leerzame workshop! Je gaf echt praktische informatie waar ik wat mee kan. Ook de fotosessie vond ik een geweldige ervaring, zo kon je meteen aan de lijve ervaren wat Moment Design doet met mensen. Mooie locatie, door de huiselijke omgeving voelt het ook vertrouwd. De bereikbaarheid was prima, fijn dat er gratis parkeergelegenheid is. Wil je van een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken waarin mensen zichzelf kunnen zijn, ze kunnen genieten (van elkaar) en je hun oprechte emoties naar boven kunt halen? Dan moet je zeker de workshop Moment Design overwegen!
  MiekeVan een 'gewone' fotoshoot een bijzondere gebeurtenis maken
 • Ik vond het emotioneel (zo van: WOOH: er gaat een wereld voor me open!! En een gevoel van: DIT WIL IK OOK!! WAT GAAHAAAAF). Ik vond het ook echt heel leuk dat ik in contact kwam met andere fotografen! Het is ook een soort community waar ik me nu een beetje bij voel horen. Ik vond het gewoon heel goed en echt leuk!! En zeker de fb groep zorgt dat ik me niet zo alleen voel als fotograaf! Tof dat het thuis was bij Heleen en Wim, dat past gewoon bij het hele moment design! Alles klopte. Heleen is zo vrolijk en blij maar kan ook zo rustig zijn naar het koppel toe. Dat wil ik ook. Ze is als een voorbeeld. Ze straalt zo veel professionaliteit uit. Ze weet wat ze doet en dat straalt ze echt uit. Als je echt pure spontane ECHTE emoties op de foto moet zetten ga dan een dag met Heleen mee! Zij kan het je super uitleggen vol passie en zal het je voordoen en je raakt er super super enthousiast van.
  NicoleEr gaat een wereld voor me open