Loveshoot Expert

LOVESHOOT EXPERT

LoveShoot In Utrecht Lunetten
Stralende Loveveshoot In Utrecht
Loveshoot bij Seljalandsfoss

Wat maakt een Loveshoot uniek door de Loveshoot Expert? Het is een persoonlijke, intieme en betekenisvolle beleving die een ware weerspiegeling is van je relatie en waar de focus op jullie tweeën ligt. Jullie relatie is het waard om bij stil te staan. Even aandacht voor elkaar, geen afleiding. Door de bijzondere voorbereiding en met vragen weten we de juiste sfeer te creëren zodat jullie jezelf kunnen zijn en ongeposeerd, natuurlijk op de foto komen. Interesse in zo’n ervaring? Laat het ons weten! Kijk voor meer inspiratie bij onze blogs.

Wim en Heleen Iceland

ONZE WERKWIJZE

Workshop Moment Design in Apeldoorn

VOOR DE SESSIE

We weten dat foto’s maken voor de meeste mensen spannend is. We kennen dat gevoel maar al te goed. Maak je geen zorgen, hier helpen we je bij. We stellen je ontspannen vragen en geven je opdrachtjes. Daardoor wordt de fotosessie super leuk en een echte ervaring voor jullie tweeën. We spreken een dag, tijdstip en locatie af voor jullie onvergetelijke ervaring.

We vragen jullie vooraf een speciale vragenlijst in te vullen. Zo leren we jullie echt beter kennen en dat ga je terugzien op de foto’s, want deze moeten een weerspiegeling worden wat jullie voor elkaar voelen. Voor we daadwerkelijk foto’s gaan maken leggen we precies uit wat we gaan doen. Niks moet, alles mag.

We sturen jullie vooraf een prachtig eBook op met allerlei tips & trics. Daarin staat informatie over kleding en hoe jullie je kunnen voorbereiden. We vragen je ook vast na te denken over wat je wilt doen met de foto’s. Hoe houd je deze herinnering het beste vast? De mooiste foto kan aan de muur en de rest vindt bijvoorbeeld zijn plek in een album.
Loveshoot bij Seljalandsfoss
Loveshoot In Wenen
Loveshoot Vienna
LoveShoot bij het Pandhof in Utrecht

TIJDENS DE SESSIE

Met behulp van onze jarenlange ervaring en speciale technieken zorgen we ervoor dat jullie echt kunnen ontspannen tijdens de fotosessie, echt quality time. Het draait om plezier en connectie, maar verschillende emoties zullen voorbij komen want we stellen prikkelende vragen. We doen er alles aan om die echte momenten te vangen.

We vragen jullie vooraf goed naar de vragenlijst te kijken en ook de opdrachtjes voor te bereiden. Dat kan een cadeautje zijn maar ook een handgeschreven brief of kaart. Ongemerkt leggen we alles vast wat er gebeurd. Zo fotograferen wij jullie zoals jullie echt samen zijn. Dit is hoe we jullie zien en je zult jezelf daar in herkennen. Geen gemaakte lach maar een lach van binnenuit.
Loveshoot Inge & Alfonso Liefdesbrief
Loveshoot Inge & Alfonso zwartwit
Loveshoot in Lunetten Utrecht

NA DE SESSIE

En dan is het tijd voor jullie Premiere. Na de loveshoot mogen jullie ontspannen. Op de afgesproken tijd zien we jullie bij ons op kantoor. Dat kan soms zelfs al op dezelfde dag zijn. Onder het genot van een kop koffie of thee bekijken we samen de foto’s.

Tijdens de Premiere tonen we de foto’s in een fijne slideshow en vertellen we precies hoe jullie de beste keuzes kunnen maken. Ook hebben we een voorstel voor aan jullie muur, welke je naar wens kunt aanpassen. Je kunt ook gebruik maken van onze één-dags aanbieding van 20% bij het bestellen.

Jullie kiezen de foto’s en wij bestellen jullie Wall Art bij onze leveranciers en zorgen dat deze je thuis wordt afgeleverd. We ontwerpen jullie album en sturen deze ook naar jullie op. Bedenk ook of je nog een leuk bedankje voor je familie wilt. We helpen je graag.
Love Shoot Praag
Reportage tijdens workshop
Loveshoot Vienna

LOVESHOOT OPTIES

MINI LOVESHOOT – 30 MIN – € 275

Een korte mini sessie, een vrolijke sessie door de Loveshoot Expert

 • 30 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • Ons Ontwerp eBook
 • 5 hoge resolutie digitale foto’s in de online Photo Gallery
 • 1 locatie
 • Eén-dags aanbieding van 20% op al onze Wall Art producten.
 • Alle foto’s worden nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl

FOTOSESSIE – 60 MIN: € 375

Fotosessies zijn super voor koppels. Tijd investeren in jullie relatie is belangrijk, echt even quality time met de Loveshoot Expert

 • 60 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • Ons Ontwerp eBook
 • 20 hoge resolutie digitale foto’s te kiezen uit de online Photo Gallery
 • 1 of 2 locaties
 • Eén-dags aanbieding van 20% op al onze Wall Art producten.
 • Alle foto’s nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl
 • Mini Album 15×15 cadeau!

MAX FOTOSESSIE – 90 MIN: € 475

Een heerlijke Maxi fotosessie door de Loveshoot Expert waarbij je tijd hebt om meerdere locaties te gebruiken of van kleding te wisselen.

 • 90 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • Ons Ontwerp eBook
 • 30 hoge resolutie digitale foto’s te kiezen uit de online Photo Gallery
 • 1 of 2 locaties
 • Eén-dags aanbieding van 20% op al onze Wall Art producten.
 • Alle foto’s nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl
 • Mini Album 15×15 cadeau!
 • Er zijn zoveel hoogte punten geweest het afgelopen jaar! Maar liefst 3 mooi foto reportages bij Heleen & Wim gehad! Een Love Shoot, een Familie-Shoot en als hoogte punt ook onze bruiloft! En het resultaat mag er duidelijk wezen! Zulke mooie foto's! De omgang met Heleen & Wim is uitstekend! Ze hebben beide een ontzettend fijn karakter en denken met je mee en laten ook vanuit hun ervaring je kennismaken met een tal van verschillende mogelijkheden van het maken van de foto, de locatie, (trouw) Albums en tot aan een foto Wall Art aan de muur! Wij gunnen iedereen de professionaliteit van Wim & Heleen! Kirsten & Michael
 • Ter voorbereiding op onze bruiloft kregen we van Heleen eerst een Preweddingshoot. Wat hebben we van die fantastische middag genoten en wat waren we op de terugweg verliefd. Eigenlijk gek om het een ‘shoot’ te noemen, want als we er op terugkijken was het een middagje samen, waarbij het om ons en onze liefde draaide. “Toevallig” met een fotografe erbij! Het was een intense middag, vol liefde.
  Lilliane & FransHet draaide om ons en onze liefde