Galerie

Galerie

GALERIE

Welkom bij de galerie van HELEEN KLOP fotografen. Hier kun je op een mooie manier de foto’s van jullie reportage bekijken. Geniet ervan. Als er een wachtwoord nodig is, is deze via de mail verzonden.

Naast het bekijken van de foto’s is het ook mogelijk prachtige afdrukken te bestellen. Dan komen de foto’s toch het allermooist uit. Niet op een scherm maar aan de wand of op je bureau, om altijd terug te kunnen denken aan die fijne momenten. De foto’s kunnen afgedrukt worden op mooi fotopapier en als fine art poster. Mocht je geïnteresseerd zijn in iets moois voor aan de muur, we hebben een mooi aanbod van wandproducten: hoogwaardig Plexiglas, Dibond (aluminium) en nu ook op MDF. We adviseren je daar graag bij bij ons op kantoor. Je bestelling wordt bij je thuis afgeleverd. De verzendkosten zijn afhankelijk van het materiaal en de totale bestelling. Daarnaast ontwerpen we prachtige boeken en albums. Dit doen we zelf en helemaal op maat. Daar zijn we in gespecialiseerd.

De software voor het bestelproces is niet ingewikkeld maar mocht je vragen hebben laat het ons gerust weten. We helpen je graag. Geniet van je foto’s!