Galerie

Galerie

Welkom bij de galerie van HELEEN KLOP fotografen. Hier kun je op een mooie manier de foto’s van jullie reportage bekijken. Geniet ervan. Als er een wachtwoord nodig is, is deze via de mail verzonden.

Naast het bekijken van de foto’s is het ook mogelijk prachtige afdrukken te bestellen. Dan komen de foto’s toch het allermooist uit. Niet op een scherm maar aan de wand of op je bureau, om altijd terug te kunnen denken aan die fijne momenten. De foto’s kunnen afgedrukt worden op mooi fotopapier en als fine art poster. We hebben ook prachtige Wall Art. De foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig Plexiglas, Canvas, Dibond (aluminium) en nu ook op hout. Ook de Liquid-images – met een stevige laag epoxie voor een geweldig diep effect – zijn erg fraai en heel bijzonder. Je kunt het materiaal en de opmaak helemaal zelf bepalen, leef je creatief uit en bestel direct online. Je kunt ook online afrekenen en je bestelling wordt bij je thuis afgeleverd. De bedragen in de galerie zijn zonder de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het materiaal en de totale bestelling. Het ontwerpen van boeken en albums doen we zelf, daar zijn we in gespecialiseerd. Deze zijn niet via de galerie te bestellen. Dat gaat rechtstreeks via ons. De fotonummers zijn via de mail aan ons door te geven.

De software voor het bestelproces is niet ingewikkeld maar mocht je vragen hebben laat het ons gerust weten. We helpen je graag. Geniet van je foto’s!

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.