Evenementfotograaf

EVENEMENTFOTOGRAAF

Zakelijke Reportage
Zakelijke Reportage
Zakelijke Reportage

Jouw evenement professioneel vastgelegd. We gaan je niet vertellen dat professionele foto’s van jullie evenement nog lang na het evenement hun promotiewaarde houden. We laten je dat zelf ontdekken door onze foto’s te bekijken. Voor evenement fotografie maken we altijd een offerte op maat. Overtuig jezelf van onze toegevoegde waarde en vraag een offerte aan. Bekijk ons recente werk op de blog. Heleen & Wim

Wim en Heleen

ONZE WERKWIJZE

Zakelijk evenement

EVENEMENTFOTOGRAFIE

AUTHENTIEK

HELEEN KLOP fotografen op jouw evenement zorgen voor authentieke foto’s. De sprekers en artiesten met hun gedrevenheid en passie leggen wij vast in het heetst van de strijd zodat de foto’s goed weergeven hoe het evenement is. We menen ons onder de gasten en durven dichtbij te komen voor de echte reacties en emoties.

CREATIEF

Creativiteit is wat ons drijft. Wij zorgen voor net dat creatieve standpunt waardoor de foto’s van jouw evenement niet alleen de sfeer geweldig weergeven, maar ook nog eens mooi zouden zijn voor aan de kantoormuur.

SNELLE OPLEVERING

Wij begrijpen dat het ijzer gesmeed moet worden als het heet is. Daarom ontvang je de foto’s van jouw evenement snel, zodat de herinnering nog leeft bij je gasten. Foto’s die ook graag gezien worden en gedeeld mogen worden.

Zakelijke Reportage
Zakelijke Reportage
Zakelijke Reportage
ALL-ROUND EVENEMENT FOTOGRAAF

Bedrijfsfeesten, PR evenementen, boekpresentaties, festivals, product lanceringen, seminars, congressen en theatershows. Zowel binnen- als buitenlocaties worden vakkundig door ons team vastgelegd. Zowel een boekpresentatie van een paar uur als meerdaagse congressen krijgen van ons 100% professionele aandacht.

DE JUISTE FOTO’S

Soms wil je één goede foto voor een persbericht. Soms wil je een sfeerreportage voor het intranet. Soms wil je zoveel mogelijk foto’s van de gasten met het oog op delen op internet en de promotie daaromheen. Het doel van de foto’s van jouw evenement horen we graag van jou en dan stemmen we met jou het aantal foto’s af dat we opleveren.

GEBRUIK FOTO’S

Licenties voor publicatie zijn bij HELEEN KLOP fotografen altijd inbegrepen. Ook sublicenties kunnen afgegeven worden.

Zakelijke Reportage
Zakelijke Reportage
Zakelijke Reportage Metakids
 • Met een serie foto’s van mij als Rembrandt heeft Heleen een fantastische prestatie geleverd. De opdracht was foto’s voor de website van mijn nieuwe act Rembrandt van Gein. Ik wilde de 17e-eeuwse sfeer en het licht van Rembrandt in de foto’s terug zien. Dat heeft Heleen heel goed gedaan. En perfect, tot in het lichtpuntje in mijn oog. Ik krijg zoveel goede reacties op mijn website en dat is mede aan Heleen te danken.
  Jan IbelingsIk krijg zoveel goede reacties op mijn website
 • Heleen Klop – een fotografe met passie en inlevingsvermogen voor het vak en de klant. Vertaalt de wens van de klant in een concept met verrassende resultaten. Een briljant in de wereld van de fotografie.
  RudyVertaalt de wens van de klant in een concept met verrassende resultaten
 • Heleen maakte prachtige foto’s. Subtiel aanwezig met de mooiste resultaten en waar het kan ook een praatje en interesse hebben over de inhoud van het evenement en de mensen die er zijn. Niet onbelangrijk ook; binnen extreem korte tijd alle resultaten bewerkt aangeleverd. Dat is nou precies wat je wilt als je iets groots organiseert. 
  Mari Carmen OudendijkSubtiel aanwezig met de mooiste resultaten
 • Mede door de mooie fotorapportage van Heleen (Kroatië) kunnen we nu een heel mooi beeld en gevoel geven als mensen met ons willen zeilen. Bedankt Heleen!
  AnneEen heel mooi beeld en gevoel door de fotoreportage