What’s Beloved / Moment Design?

What’s Beloved / Moment Design?

“Jullie liefde mag gezien worden”

Beloved vier de liefdeBen je een koppel (met of zonder gezin) en wil je jullie liefde vieren? 

Ga je trouwen en wil je een unieke loveshoot die meer is dan een gewone fotoshoot?

Ben je al jaren samen en wil je dit vieren?

Wil je je jullie herinneringen voor altijd, ook in moeilijke tijden?

En wil je een fotograaf die jullie natuurlijk en ontspannen kan vastleggen? Dan is een Beloved / Moment Design sessie iets voor jullie. 

Als officieel gecertificeerd Moment Designer (voorheen heette dit Beloved) weten we jullie gevoelens voor elkaar naar boven te halen en dit vast te leggen. We nodigen jullie uit om samen met ons op pad te gaan. 

Wat mag je verwachten?

Voor de sessie maken we alvast kennis

Een paar weken voor de Moment Design-reportage maken we kennis met elkaar. Je mag ons dan alles vragen en we willen van jullie ook alvast wat weten. Wat vinden jullie bijvoorbeeld bijzonder aan elkaar? Waar gaan jullie graag naar toe op vakantie? Zo leren we elkaar alvast een beetje kennen. Jullie krijgen een kleine opdracht mee als voorbereiding. Natuurlijk spreken we een datum en tijd af en jullie favoriete locatie. 

Tijdens de sessie is het volop genieten

Misschien is het eerst even wennen om voor de camera te staan. Al snel zullen jullie merken dat jullie aandacht vooral op elkaar gericht is. Heerlijk even de tijd voor elkaar, voor je gevoelens voor de ander, dit is jullie moment. We halen herinneringen op en gaan op zoek naar verschillende settings. Een fotoreportage als nooit te voren. De sessie duurt 1 tot 1,5 uur waarna we afscheid nemen.. maar niet voor lang!

Na twee weken zijn de foto’s klaar

Na twee weken zijn de foto’s klaar en laten we ze je graag zien. Je krijgt daarvoor geen linkje in je mailbox, dat vinden we zo onpersoonlijk. We nodigen je uit om bij ons op kantoor de mooiste foto’s te bekijken. We maken daarvoor een korte slideshow. Na deze première bespreken we hoe we het eindresultaat gaan verwerken. Wil je een prachtige wandversiering? Een tijdloos album? Of iets anders? We hebben veel voorbeelden waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk zijn de foto’s ook digitaal te verkrijgen. Wat je ook kiest, we maken je blij met een prachtige herinnering en authentieke portretten.

Ben je enthousiast over onze aanpak? Vraag dan meer informatie of maak een afspraak voor een reportage:  

Ik heb interesse!

Beloved“Moment Design is een nieuwe stijl binnen de portretfotografie. Het viert relaties op een werkelijk unieke manier. Het is de techniek om echte, authentieke emoties vast te leggen in plaats van een ‘camera’ glimlach. Het doel is je tijdens de fotosessie je te laten herinneren wat echt belangrijk voor je is. Tijdens een BELOVED ervaring gaat het om jullie en jullie liefde.” Beloved

Interesse of nieuwsgierig? Neem geheel vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

Ben je fotograaf en wil je meer van Moment Design weten geef je dan op voor de workshop. De data voor de eerst volgende workshops staan op deze pagina.