Home

Revolution Slider Error: Slider with alias homepage not found.
Maybe you mean: 'homepage2'

Welkom bij HELEEN KLOP fotografen

 We nodigen jullie uit om samen met HELEEN KLOP fotografen op “ontdekking” te gaan. Vier samen dat je van elkaar houdt. (Her)beleef samen waardevolle momenten en ervaar jullie connectie voor, tijdens en na de fotoreportage.

Graag willen wij foto’s voor je maken die er echt toe doen. Geweldige foto’s waar gevoel in zit, waar echte emoties op staan, waar je steeds weer van kunt genieten. Zoals muziek je in een bepaalde stemming kan brengen, zo kan een foto je ook echt raken. Ons doel is je puur en ontspannen op de foto te krijgen, samen met de mensen die je liefhebt.

 Echt even quality-time! Geen saaie, geposeerde foto’s maar eerlijke emoties met een lach en soms een traan.

 

 

Maak kennis met HELEEN KLOP fotografen

“Wij zijn zo blij met de foto’s in ons foto-album. Om samen met onze kinderen steeds weer te bekijken, aan te ruiken en te voelen. Intens herbeleven. Het is niet te vergelijken met digitale foto’s. Als fotografen-team weten Heleen en Wim ieder speciaal moment vast te leggen.”

Wil je weten waarom de aanpak van Heleen & Wim zo uniek is? Lees dan meer over Moment Design.

 Love

Love

 Connection

Connection

 Workshops

Workshops

Wat anderen zeggen...

“Door de verschillende opdrachten en de creatieve manier van fotograferen maakt het dat je als persoon ontspant met mooie en persoonlijke foto’s als gevolg. Het is indrukwekkend hoe ze op de dag zelf boven op de actie stonden zonder dat daar iets van te merken was.”
Erika & Maarten

 Koppels

Koppels

 Bruidsparen

Bruidsparen

 Gezinnen

Gezinnen