Foto Coaching

Foto Coaching

€ 2495,- PP EXCL. 21% BTW (INDIVIDUEEL)

(Betaling in termijnen mogelijk)

Wat gaan we doen? 

Foto coaching is een uniek en intensief traject voor fotografen die meer willen met hun fotografie. Het coaching-traject zal een periode van 12 maanden zijn met 1-op-1 coaching via Skype en in-real-life. Eerst zullen we uitgebreid inventariseren. We brengen de leerpunten in kaart. Is het in het benaderen van de klanten? Is het bedrijfsmatig? Nabewerken? Social Media en adverteren? We vertellen je alles wat we weten en de student mag echt alles vragen!

Meerdere praktijkdagen zijn onderdeel van deze opleiding. Wil je ervaren hoe we onze Bruidsreportages en Gezinsreportages doen en deze meemaken is dat ook mogelijk. Staat er een trip naar het buitenland gepland kun je ook mee, met eigen reis- en verblijfskosten. Ook zullen we opdrachten geven waar jij mee aan de slag kunt tijdens deze 3 maanden waarmee je ook je portfolio opbouwt.

Moment Design

We gaan ook stap voor stap dieper in op Moment Design. De eerste 3 maanden staan in het teken van de eerste stappen van de Moment Design techniek. Het 2e kwartaal zal draaien om Scene setting, de technische kant van fotografie, het 3e kwartaal zal het draaien om de invites, visual voice en het Possible Moment. In het laatste kwartaal zullen we ons focussen op je business en daar komt alles samen. 

Deze coaching is een traject helemaal op maat gemaakt voor de fotograaf die de volgende stap wil maken.

– 12 maanden 1 op 1 begeleiding
– 10x Skype
– praktijkdagen bij HELEEN KLOP fotografen
– Workflow bespreking
– Opdrachten
– Opbouw portfolio

Wie?

Ben jij toe aan de volgende stap in je fotografie? Wil je een boost in het op- of doorstarten van je bedrijf? Dit is je kans. Er zijn slechts 10 plaatsen per jaar mogelijk dus grijp die kans. Deze opleiding is voor fotografen meer willen en die intensiever Moment Design willen gebruiken in hun fotografie. Dit coachingstraject zal alle stappen van Moment Design uitvoerig bespreken en je gaat zelf de lesstof personaliseren. Door wekelijks tips en sturing te krijgen is het geleerde direct toepasbaar.

Waar? 

De coaching wordt vanuit ons op kantoor in Utrecht gegeven. De reportages zullen we buiten en in de omgeving van Utrecht maken.

Interesse? Meer info?

Enthousiast geworden en wil je er helemaal voor gaan? Geef je dan nu op! Slechts 10 plaatsen per jaar.