TROUWEN OP DE WATERTOREN | BRUILOFT | UTRECHT

TROUWEN OP DE WATERTOREN | BRUILOFT | UTRECHT

WATERTOREN – UTRECHT ZUID

Het is één van de meest bijzondere trouwlocaties van Utrecht-Zuid is bij ons om de hoek: de Watertoren. Op grote hoogte kun je hier nu ook trouwen en dat doen Cynthia en Niek. De ceremonie vindt plaats op de 10de verdieping van de toren, op maar liefst 37 meter hoogte. Deze toplocatie in Rotsoord – WT Urban Kitchen– geeft uitzicht over de hele stad. Samen met familie en vrienden hier JA zeggen is een beleving om nooit te vergeten.

UITZICHT OVER DE HELE STAD

Cynthia en Niek wonen en werken beiden al jaren in Dubai. Warmte en droogte zijn hen dus bekend. Hoe symbolisch is het dan dat je trouwt in een watertoren op de dag dat er Saharazand in de Nederlandse lucht zit. Dat Saharazand of Saharastof wordt veroorzaakt door zandstormen die dus een aantal dagen per jaar ook in Nederland kunnen neerslaan. Gelukkig zie je hier op de foto’s bijna niets van terug, maar een uitdaging was het wel.
Na de “first look” was er het warme ‘welkom op de bruiloft van Cynthia en Niek’ beneden aan de voet van de Watertoren. Daar is ook het café met terras waar je buiten kunt zitten en met de boot kunt aanmeren. Hoe leuk is het dan om voor de ceremonie samen met je gasten een rondvaart over de Utrechtse grachten te maken en te lunchen op de boot.

HET JAWOORD

Daarna is het moment daar. Cynthia en Niek komen aan de arm van een ouder binnen en geven elkaar daar het jawoord, op 37 meter hoogte. Ze staan te stralen, te midden van familie en vrienden, met als decor de Dom en de hele stad Utrecht. Het is een kleine, intieme en persoonlijke ceremonie. Kijk hoe schattig de ringdragertjes zijn :). Het bijzondere van de bovenste verdieping is het glas aan alle kanten van de ruimte. Geen muren dus, alleen maar een fabuleus uitzicht over de stad. Een prachtige plek voor een paar mooie buitenfoto’s!
Na de informele plechtigheid is er borrel en een ‘walking dinner’ een leuke, informele nieuwe manier van eten waarin je gasten niet aan tafel hoeven. Daarna komen er nog meer vrienden en gaat het feestje door in de besloten bar beneden in de toren.

ADEMBENEMEND MOOI BRUIDSPAAR OP 37 METER HOOGTE

Adembenemend mooi zijn ook de plaatjes die we ’s avonds maken op het terras van de 10de verdieping van de Watertoren. Maar hoe kan dat ook anders met dit paar. Dank jullie wel Cynthia en Niek. Het is een bruiloft met een internationaal tintje waar we met veel genoegen aan terug denken.

Wil je meer informatie over trouwen op deze watertoren? Stuur ons een berichtje. Of wil je meer inspiratie? Klik dan op de button.

Blogs