GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL VERA

GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL VERA

VERA

Als laatste in de serie van 9 Metakids TopModels 2014 is hier de blog van Vera. Ik mocht naar Oldenzaal om Vera en haar familie te ontmoeten. Vera is 8 jaar en heeft de Ziekte van Zellweger, een stofwisselingsziekte.

Deze prachtige meid met geweldig mooie ogen, en wauw die krullen, is de jongste in het gezin van Anja en Marco. Haar grote broers: Christian (15), Sander (14) en Jurgen (10) zijn dol op hun kleine zusje en dat is te zien. Vaardigheden die Vera eerst had is ze nu grotendeels verleerd ze is doof en kan niet meer zelfstandig lopen.

De toekomst is erg onzeker voor haar.

Ze hadden een drukke week gehad want eerder was Metakids ook komen filmen voor een portret dat uitgezonden zou worden tijdens de Lentelunch. Het filmpje is prachtig geworden. Bekijk het hier. Liken mag!

Anja: “… O jeetje ik heb net de muziek erbij gehoord. Tranen stroomden mij over de wangen. Muziek en foto’s geven precies ons gevoel in de situatie rondom Vera weer. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe goed je dit hebt gedaan. Dankjewel

Lieve familie Poos, dank jullie wel voor jullie warme ontvangst en alle openheid. 

Geniet van alle mooie momenten!

Dit was de laatste reportage in de serie. Ook dit jaar heb ik weer geweldige families mogen ontmoeten. Gezinnen die in een soortgelijke situatie zitten waar mijn man en ik ook in zaten.
Intense zorg voor je kind, continu angst dat het misgaat en toch proberen te genieten van elke dag. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze gezinnen heb ontmoet en zal nog lang nagenieten.

Meer zien van deze reportages of van de Lentelunch kijk ook vooral op YouTube.

Delen en liken mag, graag zelfs. Dank!

Vera-001

Vera-004

Vera-005

Vera-008

Vera-009

Vera-011

Vera-013

Vera-016

Vera-017

Vera-019

 

“Lieve Heleen, elk uur komen de foto’s weer voorbij. Ze zijn geweldig. Jouw manier van werken maakt het verschil. Geen nette statische foto’s maar de foto’s van het echte leven. Foto’s die je raken. De chemie spat er gewoon vanaf. Nog nooit zulke mooie foto’s gezien van ons mooie gezin en de foto’s van Vera zelf zijn zo echt dat je haar bijna op de foto wilt knuffelen. Super super super bedankt ook voor jouw openhartigheid bij ons thuis maar ook op jouw site over jouw eigen mooie ventje. Wij kennen jou maar kort maar hebt een diepe indruk achter gelaten. DANKJEWEL” Anja Poos