GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL MYRTHE

GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL MYRTHE

METAKIDS TOPMODEL

Myrthe van 3 heeft de stofwisselingsziekte CDG 1-A. Samen met haar papa, mama en babyzusje Philine (3 maanden) woont ze in de buurt van Amersfoort. Deze vrolijke meid was volop aan het spelen toen ik aankwam. Een piano met verschillende geluidjes, een bal, een blokkentoren, wat is spelen leuk! Ze had er overduidelijk zin in. Ook Myrthe is een van Metakids TopModels. Naast foto’s van mooie Myrthe hebben we uiteraard ook een gezinsportret gemaakt.

Heel vaak is er één in het gezin die fotografeert. Helaas staat die persoon dan vaak zelf weinig op de foto. Als ik dan de kans krijg maak ik gelijk het Gezinsportret. Kleine moeite, altijd groot plezier. Dank je wel lieve Myrthe, je bent een echte beauty, een echt TopModel!

Marit en Wybo Jan, wat was het bijzonder jullie te ontmoeten. Dank jullie wel en heel veel sterkte de komende tijd met jullie prachtige dochters. Geniet van elkaar!

Marit: “Wauw….we zijn een beetje sprakeloos…wat heb je ons meisje mooi gefotografeerd!! Tranen bij ons allebei, geweldig! Ook die van ons 4-en en de andere foto’s zijn prachtig. Heel waardevol om te hebben. Dank je wel!!”

Lieve Marit, heel erg graag gedaan!

Bekijk ook de andere TopModels reportages! Of deze video. Let op er staat muziek onder. De komende dagen zal ik er nog meer posten. Delen mag en reacties zijn van harte welkom!

Myrthe-001

Myrthe-002

Myrthe-003

Myrthe-007

Myrthe-008

Myrthe-009

Myrthe-011

Myrthe-012

Myrthe-020

Myrthe-016

Myrthe-025

Myrthe-022