GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL LYNN

GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL LYNN

LYNN

Ik mocht naar het zonnige Eindhoven om dit mooie meisje Lynn met stoer kort haar en haar gezin op de foto te zetten. Ook haar ouders en zus Noa hadden zin in de reportage voor Metakids Next TopModel. Lynn heeft het syndroom van Zellweger en dat is een zeldzame aandoening. Ook dit is een zeldzame, erfelijke stofwisselingsziekte. Het is niet precies bekend hoe vaak deze ziekte in Nederland voorkomt. Een voorzichtige schatting is dat de ziekte voorkomt bij 1 op de 25.000 pasgeborenen.

Nadat we eerst in de achtertuin foto’s hadden gemaakt, er was zoveel zon dat we zelfs de parasol hebben opgezet, gingen we ook even naar de speeltuin dichtbij. Lynn reageert heel sterk op muziek en zodra haar knuffel met muziekdoosje buiten bereik was, was er luid protest. Ze wist heel goed wat ze wilde! Goed zo Lynn. Bij de speeltuin ging Lynn met papa op de schommel en met Noa van de glijbaan. Wat een mooie beelden leverde dat op.

TRAMPOLINE

Wel heel vermoeiend voor haar dus snel weer terug naar huis. Op de trampoline deinen was wat Lynn wilde. Ze bewoog de trampoline zelf door haar benen te gebruiken. Overduidelijk genoot ze daar van. Zeker met muziek in de buurt!

Saskia: “We zijn echt sprakeloos van de geweldige foto’s. Zo mooi. De liefde en band met Lynn is voelbaar als je naar de foto’s kijkt. Ik krijg er echt een warm gevoel van in mijn buik. Lynn staat er op zoals ze is gewoon Lynn. Zo mooi zo bijzonder. Heel heel heel erg bedankt. ” Aydin, Saskia, Noa en Lynn: heel graag gedaan, veel dank voor jullie openheid en voor het plezier en de lekkere koffie! Het was echt een prachtige middag.

Metakids Next TopModel

Meer zien van deze Metakids Next TopModel reportages? De komende dagen zal ik er iedere dag een posten en kijk ook eens op mijn YouTube kanaal voor de mooie slideshow! Deze blog delen mag! En ben ook dol op reactie dus brand los, hieronder!

Met moeder en zus

Met moeder en zus

Gezin

Met de ouders

Met moeder

Met vader

Lynn-016

Lynn-021

Lynn-025

Lynn-027

Lynn-036

 

“We zijn echt sprakeloos van de geweldige foto’s. Zo mooi. De liefde en band met Lynn is vertoon voelbaar als je naar de foto’s kijkt. Ik krijg er echt een warm gevoel van in mijn buik. Lynn staat er op zoals ze is gewoon Lynn. Zo mooi zo bijzonder.  Heel heel heel erg bedankt.” Liefs Aydin, Saskia, Noa en Lynn