GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL LOLA

GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL LOLA

TOPMODEL LOLA

Lola is een vrolijke meid van 10 jaar, is ze niet beeldschoon? Ze heeft echter een Energie-stofwisselingsziekte. Er is nog geen medicijn om energiestofwisselingsziekten te stoppen of te genezen. Ze woont in Utrecht samen met haar ouders en gaat daar ook naar school. Omdat hun huis op het moment van de reportage werd verbouwd maken we de reportage bij haar oma in Bunnik.

Lola is dol op puzzelen en dat verzonnen we als activiteit. Eigenlijk wilde ze het liefst de puzzel helemaal zelf maken maar voor deze ene keer mochten papa en mama ook helpen. Papa zocht de hoekjes en mama zocht de kantjes.

Ook moet natuurlijk oma even op de foto samen met Lola. Prachtig om te zien hoe dol die twee op elkaar zijn. En het eind van de reportage glipten we nog even naar buiten, naar de ruime tuin zonder ouders. Lola’s knuffel Bram mocht wel mee. Wat heb je het super gedaan, je bent een echt Top Model, Lola. Dank je wel voor je openheid en je vertrouwen.

Lola’s mama schreef me achteraf: “Wat een prachtige plaatjes van oma & Lola, ook de laatste serie in de tuin met Bram is erg mooi. Ook wel ‘mooi’ hoe je de vermoeidheid toe ziet nemen, dat hoort er zo bij voor ons en voor Lola. Maar voor het eerst ook op een fraaie manier vastgelegd. Ze is er zelf ook heel blij mee!” Kijk, daar doe ik voor!

Meer zien van deze Metakids Next TopModel reportages? De komende dagen zal ik er iedere dag een posten en kijk ook eens op mijn YouTube kanaal voor de mooie slideshow! Deze blog delen mag!

Lola-004

Lola-001

Lola-002

Lola-006

Lola-008

Lola-007

Lola-011

Lola-016

Lola-017