GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL FENNE

GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL FENNE

Fenne-005

STOFWISSELINGSZIEKTE

Fenne is 5 jaar en heeft een stofwisselingsziekte genaamd Mitochondriele Encephalomiopathie. Samen met haar ouders en broer Yoeri (9) woont ze in Veghel – Brabant. Het huis is recent verbouwd door haar vader en er is een mooie aangepaste kamer voor Fenne op de begane grond gerealiseerd. Met het oog op de sombere toekomst is deze van alle gemakken voorzien. Fenne’s energie is snel op en voor het ritje van huis naar de speeltuin maakt ze dan ook gebruik van een rolstoel. Door de medicijnen heeft ze een wat oneffen huid gaf haar moeder aan maar dat is met een fotobewerkingsprogramma als LR of PS op te lossen. Eenmaal bij de speeltuin aangekomen is ze niet meer te stoppen en rent op het klimrek af. Wat een flinke, dappere meid is het toch.

SPEELTUIN

Ook haar broer doet gezellig mee op het klimrek. Fenne vindt het fotograferen (mij!) in het begin erg spannend maar in de speeltuin aangekomen verdwijnt dat en hebben we super veel plezier. Fenne en Yoeri gaan lekker hun gang en door grappige spelletjes te spelen, ook met papa en mama, zie ik echte emoties en mooie reacties. Vrolijkheid, verdriet: het wisselt elkaar snel af. Het proberen met z’n vieren op de wipkip te klimmen is super grappig en ook de bellenblaas is een succes. Het is snel genoeg voor Fenne maar wat heeft ze het goed gedaan. Thuis gekomen mag ze rustig een spelletje doen op de Wii. Even bijkomen… Dank je wel lieve Fenne, met je prachtige bruine ogen. Wat hebben we gelachen, ik heb echt van je genoten.

Meer topmodel-reportages zien? Zie https://www.heleenklop.nl/blogs/blog-metakids-next-topmodel-2014/

“Ontzettend bedankt dat jij van ons zulke mooie foto’s hebt gemaakt. We zijn er heel erg blij mee. Het was echt genieten in de speeltuin. Nogmaals ontzettend bedankt dat je er was. Het was te gek!” Paul en Cindy

Lieve familie Snoeck, heel heel erg graag gedaan!

 

Fenne-001

Fenne-002

Fenne-007

Fenne-008

Fenne-011

Fenne-012

Fenne-013

Fenne-014

Fenne-015

Fenne-016

Fenne-017

Fenne-022

Fenne-023