BRUILOFT DIEPENVEEN | DEVENTER | SAMESEX

BRUILOFT DIEPENVEEN | DEVENTER | SAMESEX

BIJ HAAR BEN IK WIE IK BEN

Nog niet eerder hadden we een bruiloft gefotografeerd in Deventer. En deze keer is het een samesex wedding of te wel een gay wedding ook wel een lesbische bruiloft. Dat vinden we helemaal geweldig. Het blijft erg speciaal om deze twee te fotograferen. En het was ook nog een mooie bruiloft.

LANDGOED BIJ DIEPENVEEN

Agnes en Gerda ken ik al erg lang, daarom is het ook zo speciaal om hierbij aanwezig te mogen zijn. Op het prachtige landgoed in Diepenveen bij Deventer maakte ik voorafgaand aan de ceremonie een mooie, warme shoot met hen samen. Ze leidden me naar alle mooie plekken op het landgoed. Totaal ontspannen enthousiast over de dag die komen gaat.

VEEL TIJD VOOR FAMILIE

Echt, ik heb zo genoten van Agnes en Gerda. Het zijn twee lieverds die er samen helemaal voor gaan. Er is veel tijd voor familie en vrienden ingeruimd en na de mooie lange dag vertrek het paar op de fiets naar huis. Hoe leuk is dat!

Meer lezen én bekijken van deze bruiloft in Diepenveen en Deventer? Interesse om kennis te maken? Gaan jullie binnenkort trouwen? Super leuk om jullie te ontmoeten. Via deze button kun je eenvoudig een afspraak maken.

Geïnteresseerd!