PREWEDDING REPORTAGE | LEERSUM

PREWEDDING REPORTAGE | LEERSUM

PREWEDDING REPORTAGE LEERSUM

Ik kreeg het bijzondere verzoek van mijn schoonzus en haar vriendin of ik hun bruidsreportage wil maken. Natuurlijk wil ik dat dolgraag. Deze twee zijn dol op elkaar en ze besluiten dan ook om in het huwelijksbootje te stappen! Om hen vertrouwd te maken met mijn Beloved-technieken en om prachtige foto’s te maken voor hun uitnodiging spreken we af in het bos bij Leersum voor hun Prewedding reportage.

Vooraf hebben Agnes en Gerda een “Visual Voice” ingevuld met prachtige uitspraken over elkaar, dit ter voorbereiding op hun Beloved sessie. Tijdens de sessie komen de vragen voorbij en mogen de antwoorden met de ander gedeeld worden. Zo bijzonder mooi om gezichtsuitdrukkingen en reacties daarop te zien. De sessie is een cadeau aan elkaar, even een moment stilstaan en de wereld vergeten. We vieren de liefde!

Waarom ben je verliefd op je partner?

Agnes: “Bij haar ben ik wie ik wil, in alle ruimte. En die lol en warmte vieren hoogtij!
Gerda: “Ze maakt mijn leven mooier, bewuster en ze geniet van ’t kleine en deelt dat met ruime mate.”

Lieve Agnes en Gerda, zo bijzonder om dit met jullie te mogen delen. Ik verheug me enorm op jullie bruiloft. X

Ga jij binnenkort trouwen en wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.