PREWEDDING | RACHEL & EMILE

PREWEDDING | RACHEL & EMILE

PREWEDDING BUNNIK

Vandaag trouwen Emile en Rachel in het mooie Vleuten, Leidsche Rijn, Utrecht. Wat een heerlijk stel. Rachel gaf aan, tijdens hun Beloved Prewedding reportage in Bunnik bij Rhijnauwen, dat ze nog steeds verliefd is op Emile:

“Omdat iedere keer als ik hem zie, raakt hij me en ben ik trots dat hij mijn man is.”
Emile geeft aan: “Het gevoel tussen ons is zo sterk, ze heeft een geweldige uitstraling en humor. Ze is zorgzaam.”

De Prewedding reportage is bijzonder, mooi en liefdevol. Prachtig om deze Beloved ervaring met hen te delen, met prachtige foto’s als resultaat. Van de liefde gaat iedereen stralen, heerlijk!

Ze trouwen in Vleuten en ik mag daar bij aanwezig zijn. Dat blijf ik bijzonder vinden. Na deze zeer bijzondere Prewedding reportage zal ik ook hun trouwceremonie vastleggen en de reportage maken bij Kasteel Haarzuilens. Ik verheug me op een bijzondere dag.

Gaan jullie trouwen? Stuur ons een bericht en we nemen contact op.