REIZEN | NIEUW ZEELAND | DEEL 2

REIZEN | NIEUW ZEELAND | DEEL 2

NIEUW ZEELAND DEEL 2

En jawel, dit is deel twee van mijn reis in Nieuw Zeeland. In het eerste deel reed ik van Christchurch naar Invercargill. Van het westelijke Bluff rijd ik de Scenic Route naar Te Anau. Wat een mooie route en wat is er steeds veel te zien. Om iedere hoek of heuvel kun je wel een mooi panorama schieten. Het schiet niet erg op maar zeer de moeite waard.

MILFORD SOUND

Vanuit Te Anau laat ik me rijden – touringcar met een locale gids – naar Milford Sound. Een natuurgebied met prachtige Fjorden, rotsen en watervallen.
Deze keer schijnt de zon, wat zeer uitzonderlijk is in dit gebied. Ze zeggen dat je Milford Sound twee keer moet zien, een keer met zon en een keer met regen.
Dan komen alle watervallen te voorschijn. Hoe dan ook: Dit is een van de gebieden die je echt niet mag missen als je in dit land bent! Wat indrukwekkend.

RONDJE OM DE WERELD

In oktober 2014 maakte ik een rondje om de wereld. Van Amsterdam vloog ik naar Los Angeles – conferentie Adventure Always.
Na een week vloog ik naar Brisbane en vandaar naar Nieuw Zeeland voor de bruiloft van Kirra en Isaac. Om daarna weer terug te vliegen naar Nederland via Dubai.
Ik had slechts 4 weken om het prachtige Nieuw Zeeland te verkennen. En natuurlijk is 4 weken veel te kort maar nu ik er toch was…
Ik heb genoten van iedere dag en van fotograferen. Weinig mensen, wel veel landschappen en natuur. Zo bijzonder, een droom kwam uit!

Deel een nog niet gezien? Kijk snel!

Lake Te Anau

Onderweg naar Milford Sound

Begin van Milford Track

Fiordland National Park

Mirror Lakes

New Zealand_0083

Homer Tunnel – toegang tot Milford Sound

New Zealand_0084

New Zealand_0085

New Zealand_0086

Kea – Bergpapagaai

Eerste klasse in de bus
New Zealand_0088

Vertrekpunt Milford Tour by Boat

New Zealand_0090

New Zealand_0092

I’m on a boat!

New Zealand_0096

New Zealand_0099

New Zealand_0098

Zeeberen in de zon

New Zealand_0100

New Zealand_0110

New Zealand_0111

Milford Discovery Centre

New Zealand_0112

New Zealand_0115

New Zealand_0114

Mitre Peak

New Zealand_0116

Dit was deel 2 van mijn reis. Ook zo genoten? In blog Nieuw Zeeland deel drie ga ik verder richting het noorden via de westkust en door de bergen. Super als je er morgen weer bent!

Super als je een reactie wilt geven bij deze blog of ‘m wilt delen! Tnx