REIZEN | NIEUW ZEELAND | DEEL 1

REIZEN | NIEUW ZEELAND | DEEL 1

NIEUW ZEELAND DEEL 1

Eindelijk! Daar is ie dan. Mijn blog over mijn reis naar Nieuw Zeeland. Mijn fotoverslag van deze prachtige reis naar de andere kant van de wereld.
Eerder heb ik al geblogd over Amerika en Australie maar nu is dan eindelijk Nieuw Zeeland aan de beurt. Wat een geweldig land en wat is het daar fotogeniek!

IEDEREEN KAN DAAR MOOIE FOTO’S MAKEN

Ik heb een rondje om de wereld gemaakt. Van Amsterdam vloog ik naar Londen. En van Londen vlieg ik naar Los Angeles voor de conferentie Adventure Always.
Na een week vlieg ik naar Brisbane voor een gezinsreportage en vandaar door naar Auckland en Christchurch in Nieuw Zeeland.

GENIETEN VAN IEDERE SECONDE

In 4 weken tijd zal ik Nieuw Zeeland rondreizen om familie te bezoeken, een bruiloft te fotograferen en om dit prachtige land te verkennen.
Natuurlijk is 4 weken veel te kort voor dit land maar nu ik er toch ben geniet ik van iedere seconde. Een grote droom komt uit!

Vier weken heb ik een mini camper om rond te rijden en ik zie de meest prachtige landschappen aan me voorbij trekken. Nu is het voordeel als je de tijd aan jezelf hebt dat je kunt stoppen waar je wil.
En wat geniet ik van de landschappen. Nu kan ik veel woorden gebruiken om te beschrijven wat ik zie maar misschien vertellen de foto’s meer. 😉

ZUIDER EILAND

De eerste twee weken zat ik op het Zuider Eiland. Ik land in Christchurch en reed vandaar een mooie route naar het westen, naar Invercargill.
Iedere dag is mooi, achter iedere heuvel of berg heb je een schitterend uitzicht. Ik zal de reis in meerdere blogs laten zien.

Te veel mooie beelden en zo bijzonder. Enjoy!

New Zealand_0001

Duvauchelle (van Christchurch naar Akaroa)

New Zealand_0002

Akaroa

New Zealand_0003

Fairlie

Fairlie

Onderweg naar Lake Tekapo

Lake Tekapo

Prachtige kapel bij Lake Tekapo (perfecte trouwlocatie!)

Trouwen met uitzicht op Lake Tekapo

Lake Pukaki

Aoraki/Mount Cook National Park

Tasman Lake

Clay Cliffs

Takiroa Maori Rock Art bij Duntroon

Maori schilderingen

Moeraki Boulders – Otago

Lunch met uitzicht!

Karitane

New Zealand_0042

Dunedin

New Zealand_0043

Pukekura Royal Albatross Centre

New Zealand_0044

Otago Peninsula

New Zealand_0045

Otago Peninsula

Nugget Point Lighthouse

Purakaunui waterval

Ben niet gek, ben een eenhoorn!

Invercargill

Bluff – Stirling Point

Bluff, het meest zuidelijke puntje van Nieuw Zeeland. Voor nu even het eindpunt van deze blog. In deel twee (morgen!) ga ik weer richting noorden via de westkust.