DAGFOTO | MOMENT DESIGN IN DUBLIN | MICKY EN OLIVIER

DAGFOTO | MOMENT DESIGN IN DUBLIN | MICKY EN OLIVIER

Loveshoot Dublin

Loveshoot | Moment Design Dublin met Mickey & Olivier

Bij alle Moment Design reportages, vraag ik het koppel, in dit geval Micky en Olivier, een brief voor elkaar te schrijven. En dat deden ze. De Nederlandse Micky spiekt op haar telefoon – vrouw van deze tijd – en de Fransoos Olivier een papieren brief – wat een romanticus! En wat heeft Olivier lieve dingen opgeschreven: ‘Je bent mijn alles: mijn vriendin, mijn geliefde, mijn beste vriend, je maakt me aan het lachen, je bent mijn zielsverwant. Jij komt op de eerste plaats.’

Meer bekijken van deze Loveshoot in Dublin? Kijk op http://bruidsfotograaf-utrecht.com/loveshoot-dublin-micky-en-olivier/

Ook geïnteresseerd in een Loveshoot in Nederland of in het buitenland? Neem dan contact met me op.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.