WORKSHOP | MOMENT DESIGN | INGRID & HENK-JAN

WORKSHOP | MOMENT DESIGN | INGRID & HENK-JAN

MODEL STAAN BIJ WORKSHOP MOMENT DESIGN

Wat is dat toch leuk, het geven van de workshop Moment Design! We vertellen graag over het idee achter Moment Design en hoe je het kunt gebruiken tijdens je shoots. En tijdens de workshop laten we dit vervolgens zien aan de hand van een echte loveshoot. Dit koppel staat model tijdens deze workshop.

ONDERNEMERS

Henk-Jan en Ingrid staan deze keer model voor een groep studenten tijdens de workshop. Henk-Jan ken ik alweer jaren aangezien hij ook ondernemer is en uit dezelfde buurt komt. Hij gaf LinkedIn trainingen aan bedrijven. Nu focust hij zich op het organiseren van reizen naar het koude noorden. Ingrid heb ik nog niet eerder ontmoet. Zij is sinds kort voor zichzelf begonnen en verzorgt catering voor kleine en grotere gezelschappen.

DAPPER

Henk-Jan en Ingrid vullen voorafgaand aan de fotosessie onze vragenlijst in. Daarin vertellen ze over zichzelf en over elkaar. Dat geeft ons informatie en daarmee bereiden we deze persoonlijke sessie voor. We stellen vragen en laten hen aan elkaar de antwoorden geven. Het levert heerlijke spontane reacties op en daardoor ook spontane beelden. 

Lieve Henk-Jan en Ingrid, zo dapper dat jullie model willen staan. 😉 Wat zijn jullie leuk samen!  

Interesse in Moment Design of wil je meer informatie over deze workshop? Kijk op deze pagina.

Workshop Moment Design modellen

Workshop Moment Design modellen

Workshop Moment Design modellen

Geef je op!