LOVESHOOT KENNISMAKEN | UTRECHT | STEPHANIE & JORDI

LOVESHOOT KENNISMAKEN | UTRECHT | STEPHANIE & JORDI

LOVESHOOT DÉ ANDERE MANIER VAN KENNISMAKEN

We ontmoeten elkaar niet bij ons op kantoor maar we gaan kennismaken in onze “buitenstudio” tijdens een loveshoot. Is er een leukere en betere manier om ons te leren kennen en onze fotografiestijl? Dat kan bij ons en dat doen Stephanie en Jordi ook. En dit is zoooo leuk!!! Je kunt dus echt even genieten van een leuke shoot en later kun je de foto’s bij ons op kantoor bekijken!!!

BINNENKORT TROUWEN

Dit leuke paar gaat binnenkort trouwen en ze zijn op zoek naar een bruidsfotograaf die bij hen past. We hebben hen onze vragenlijst opgestuurd en deze sturen ze ingevuld weer terug. Stephanie viel op zijn spontane uitstraling en openheid. En Jordi werd verliefd op haar op de eerste date. ZIjn is nog steeds verliefd op hem omdat hij altijd puur en eerlijk is, En het liefste dat Jordi ooit voor Stephanie gedaan heeft is haar ten huwelijk vragen, volgens Stephanie dan. 

HOEVE SPARRENDAM 

Wat was deze kennismaking leuk. Dank je wel Stephanie en Jordi, wat was het gezellig!   Fijn dat de loveshoot zo goed bevallen is dat we elkaar weer over een paar maanden zien bij Hoeve Sparrendam, op jullie bruiloft. Wil je ook kennismaken? Vraag naar de mogelijkheden!

Ja, dit lijkt me leuk!

loveshoot kennismaken

Mini sessie met kennismaking

Mini sessie met kennismaking

 

Ja, dit lijkt me leuk!