KENNISMAKINGSLOVESHOOT KAREN & LARISSA

KENNISMAKINGSLOVESHOOT KAREN & LARISSA

LOVESHOOT & MINI SESSIE KAREN & LARISSA

In alle vroegte heb ik een afspraak met Karen & Larissa voor een KennismakingsLoveShoot, een liefdevolle loveshoot, echt een Mini Sessie van een half uur. Van te voren hebben ze onze vragenlijst ingevuld, zo leren we hen echt beter kennen.

ZEVENDE HEMEL

Karen is nog steeds verliefd op Larissa omdat ze de enige is die haar accepteert zoals ze is. “Met al mijn gebreken. De enige is bij wie ik me veilig voel. Me in de zevende hemel voel als ik in haar armen lig en haar lippen op de mijne voel. Iedere dag opnieuw.” Larissa is nog steeds verliefd omdat “ze de beste moeder voor onze kinderen is, de mooiste, liefste, meest oprechte vrouw is die ik ken.”

TROUWEN

Direct na deze shoot zijn we aan de slag gegaan met hun foto’s. En het leuke is, deze bekijken we twee uur later samen met het stel bij ons op kantoor. Wat zijn ze leuk!!! En binnenkort gaan ze trouwen…   Dus dit was een geweldige generale repetitie!

MEER INFORMATIE

Wij kunnen ons voorstellen dat jij ook interesse hebt in een KennismakingsLoveShoot, net zoals deze van Karen & Larissa. Je mag altijd even bellen of mailen met ons. We nemen dan snel contact op.

Ik heb interesse!

KennismakingsLoveShoot Karen & Larissa

Kennismakingsloveshoot LoveShoot

KennismakingsLoveShoot LoveShoot

Ja, dit lijkt me leuk!