LOVESHOOT IN STEENFABRIEK | NIKKI EN RICK

LOVESHOOT IN STEENFABRIEK | NIKKI EN RICK

LOVESHOOT IN FABRIEK

Je moet maar durven: model staan tijdens een loveshoot in een oude steenfabriek voor 9 fotografen! Nikki en Rick doen dit tijdens onze workshop Moment Design in Utrecht. En wat doen ze het goed. Zij mogen even intens van elkaar genieten tijdens deze Moment Design sessie. Onze studenten krijgen zo alle gelegenheid om te leren en te fotograferen. En er zijn zelfs liefdesbrieven. Nikki en Rick, ontzettend bedankt. Zo fijn dat jullie er waren!

MOMENT DESIGN LOVESHOOT

Wil je ook een unieke en speciale Moment Design LoveShoot door de LoveShoot Expert? Misschien wel in dezelfde steenfabriek? Of wil je weten hoe je foto’s zoals deze kunt maken? We leren het je tijdens de workshop Moment Design.
Vraag naar de mogelijkheden!

Ik heb interesse!

LoveShoot Expert Heleen Klop Utrecht

LoveShoot Expert Heleen Klop Utrecht

LoveShoot Expert Heleen Klop Utrecht

 

Misschien ga je zelfs wel binnenkort trouwen? Wil je ook een LoveShoot in de steenfabriek? Bekijk onze speciale pagina, speciaal voor bruidsparen!

Wij zijn gespecialiseerd in het zo echt en ontspannen mogelijk fotograferen van mensen. ALLE mensen. Iedereen is fotogeniek met onze hulp. Echte emoties, echte liefde en echte schaterlachbuien, wij zullen dat ook bij jou vinden met onze speciale Moment Design techniek. Als een van de allereerste gecertificeerde Moment Design teacher in Nederland geven we ook ieder jaar workshops aan andere fotografen in deze techniek.

Graag!