LOVESHOOT | BUSSUM | DANSEN OP DE HEI

LOVESHOOT | BUSSUM | DANSEN OP DE HEI

DANSEN OP DE HEI

Ze zijn dol op dansen, dus vandaag gaan we dansen op de hei. Hij valt nog steeds als een blok voor haar, ook vanwege haar mooie lieve gezicht en grote zorgzaamheid. Zij noemt hem haar grote lieve Hobbit. Marlieke en Erik zijn echt buitenmensen, die graag samen de natuur induiken met hun hond. Voor deze shoot op de prachtige Bussumerheide hoeven we dan ook niet ver te lopen, het is in de buurt van hun huis. Soms zien ze ‘de buren’, de Schotse Hooglanders, wekenlang niet.

PRACHTIGE BUSSUMERHEIDE

Maar wellicht staan ze speciaal voor vandaag, voor deze shoot, precies voor de deur. Het leven lacht hen toe. En daarom willen ze trouwen en op de heide zijn samen met hun familie en vrienden. Dat verbaast ons niks. Tijdens deze leuke loveshoot dansen ze, als een eerste dans, op de hei voor ons. Wat een plezier hebben ze samen. Ze kunnen bijna niet wachten op hun trouwfeest. Nog een paar maanden geduld Marlieke en Erik!

AFSPREKEN

Wil je een afspraak maken? Wil je ook dansen op de heide of op een andere plek afspreken? Stuur ons een bericht en we reageren binnen 24 uur. We hopen jullie snel te zien.

Ik heb interesse!