LOVESHOOT AMERSFOORT | SAVANNAH & BASTIAAN

LOVESHOOT AMERSFOORT | SAVANNAH & BASTIAAN

LOVESHOOT IN AMERSFOORT

De eerste loveshoot van het nieuwe jaar was in Amersfoort. Dit jaar gaan Savannah en Bastiaan trouwen en wat zijn ze dol op elkaar! Wat was het een heerlijke ontmoeting, en wat heeft Amersfoort een leuke binnenstad. Bij de oude stadsmuur vinden we mooie plekken. De muurhuizen zijn erg fotogeniek en langs de Eem is het sfeervol.

RUSTIGE, MOOIE PLEKJES

Zelfs de zon doet zijn best om nog even tussen de bomen en huizen te verschijnen. Wat een heerlijke start van het nieuwe jaar en van het nieuwe seizoen. We wandelen door het centrum van de stad en zoeken de rustige, mooie plekjes op. Savannah en Bastiaan vertellen aan elkaar over de start van hun relatie. Vervolgens dromen ze samen hardop van hun bruiloft deze zomer in Italië.

VEEL GELUK

Dank je wel Savannah en Bastiaan voor de fijne middag. Veel geluk in jullie leven samen.  Wil je ook in aanmerkingen komen voor zo’n leuke loveshoot? Stuur ons een bericht of gebruik deze button.

Ja, dit lijkt me leuk!

Fotosessie in Amersfoort

Plezier tijdens de fotosessie

Ik heb interesse!

loveshoot in Amersfoort

loveshoot in Amersfoort

loveshoot in Amersfoort

Gaan jullie binnenkort trouwen en hebben jullie al een datum? In binnen- of buitenland? Laten we kennismaken! 

We vinden het erg leuk om kennis te maken tijdens een loveshoot. Vooraf sturen we jullie een vragenlijst en we spreken een tijd en locatie af. We horen graag van je! Tot snel. 

Kennismaken!