LOVESHOOT | ALS IN EEN SPROOKJE

LOVESHOOT | ALS IN EEN SPROOKJE

ALS IN EEN SPROOKJE

Het lijkt wel een modern sprookje, deze twee mannen zijn geliefden pur sang en knuffelen wat af. Elkaar cadeautjes geven is bijna een ritueel geworden, na terugkomst van een reis of gewoon om de ander te verassen. De mannen hebben over en weer aandacht en ruimte voor elkaar met een lach en een traan.

Eén van Marks favoriete nummers is: ‘How long will I love you’ van Ellie Goulding, dat hij Ron laat horen. Na het zien van deze foto’s kunnen we op die vraag wel een antwoord geven …. nog heel lang en heel gelukkig. Kijk en lees je mee met dit moderne sprookje?

“Onze LoveShoot voltrekt zich op een aantal mooie plekjes in het centrum van Utrecht. In het decor van deze historische stad delen wij, Ron en Mark, herinneringen, momenten en verhalen van het leven dat we pas een paar maanden met elkaar delen. Dat doen we gekleed in onze nette pakken en net terug van de kapper in de stad waar we allebei ons hart aan hebben verpand. We voelen ons eerst wat onwennig daar bij de Dom en gedragen ons uitgelaten. Maar gelukkig heeft Heleen een ontwapenende uitwerking op ons en we vergeten al gauw dat haar lenzen ons onafgebroken gadeslaan.” Klik op de button voor de hele blog.

Blog Ron & Mark

Is een LoveShoot ook echt iets voor jullie? Mail ons en we spreken snel iets af!