PREWEDDING REPORTAGE | LIEFDE IN LEERSUM

PREWEDDING REPORTAGE | LIEFDE IN LEERSUM

PREWEDDINGREPORTAGE

Soms zijn er van die speciale reportages waarbij je in je handjes klapt dat je die mag doen. Ik ben dol op mijn werk, iedere dag weer, en dit soort reportages zijn kersen op die grote slagroomtaart.

Zodra de uitnodiging voor hun bruiloft is verstuurd met een selectie van deze foto’s zal ik meer laten zien. Wat was het licht geweldig en dat op een regenachtige dag. We bleven droog onder de bomen en het weer genieten Beloved-technieken te mogen gebruiken bij dit koppel.

Hartverwarmende verklaringen aan elkaar, zoveel plezier, tranen en wat een liefde. Ik ben een geluksvogel dat ik daar getuige van mocht zijn! Ga jij binnenkort trouwen en wil je ook een Prewedding Reportage? Stuur ons een berichtje!