GEZINSREPORTAGE | STRAND | BRISBANE

GEZINSREPORTAGE | STRAND | BRISBANE

BELOVED BRENGT ME IN BRISBANE

Vorig jaar ontmoette ik Yvonne in Nederland tijdens een Introductie tot Beloved. Ze woont in Brisbane, Australië met man Peter en hun zonen Sam en David. Door Facebook is het tegenwoordig zo eenvoudig contact te houden en dat is wat we deden dit afgelopen jaar. Ze riep: “Als je ooit in Australië bent dan moet je mijn gezin fotograferen.”

DAN VLIEG JE OVER ONS HEEN

Er ontstond een plannetje bij mij om naar Nieuw Zeeland af te reizen en Yvonne reageerde daarop: “Dan vlieg je over ons heen.
Dan moet je maar langskomen, blijven logeren en mijn gezin fotograferen!” En zo geschiedde…

WEER IN AUSTRALIE

Ik arriveer heel vroeg in Brisbane en Yvonne met jongste zoon Sam vangen me op bij de uitgang. Wat een welkom en hoe blij ben ik wéér in Australië te mogen zijn! Na een paar uur acclimatiseren zoeken we het strand op met een surfplank en krijg ik les van Peter. Natuurlijk bak ik er niks van maar wat is het water heerlijk en hoe groot is mijn geluk! Ik mag reizen, fotograferen en BELOVED laten zien aan dit gedeelte van de wereld, hoe cool!

STRANDLOCATIE

Op zondagochtend sta ik vroeg op, maar niet zo vroeg als Yvonne en de mannen. Om 5 uur is het licht en om 6 uur waren de jongens Sam en David aan het voetballen. Ik vond het al heel wat om 7 uur gedoucht en wel aan het ontbijt te zitten. Maar met deze temperaturen moet je wel, en het is nog niet eens zomer! We vertrekken half 9 naar de strandlocatie voor foto’s en om half 10 starten we, met fel licht en de zon hoog aan de lucht. Mmm, hoe bedoel je anders dan in Nederland op dit moment.

BELOVED ALS INSTRUMENT

Wat een plezier hebben we, met ook prachtige persoonlijke momenten. Wat een heerlijk gezin en een omgeving waar je alleen maar van kan dromen. Wat is BELOVED toch een prachtig instrument. De jongens genoten van de persoonlijke aandacht en Yvonne en Peter? Die vertelden later blij dat de reportage zelfs verder ging dan alleen het uurtje op het strand. ’s Avonds werd er nog geëvalueerd. 😉

AUSTRALISCHE GASTVRIJHEID

Dank jullie, Yvonne, Peter, David en Sam voor jullie ontzettend grote Australische gastvrijheid. Voor alle plezier en voor alle grappige verhalen! Heel veel plezier met jullie foto’s en ik kom dolgraag nog eens terug!!!

Bekijk ook de reportage die ik van Yvonne en David heb gemaakt, een extraatje!

 

Yvonne Packbier-006

Yvonne Packbier-007

Yvonne Packbier-009

Yvonne Packbier-010

Yvonne Packbier-013

Yvonne Packbier-016

Yvonne en Sam

Yvonne Packbier-020

Yvonne Packbier-022

Yvonne Packbier-028

Yvonne Packbier-031

Yvonne Packbier-032

Yvonne Packbier-035

Yvonne Packbier-036

Yvonne Packbier-028

Yvonne Packbier-034

Yvonne Packbier-036

Yvonne Packbier-039

Yvonne Packbier-041

Yvonne Packbier-046

Yvonne Packbier-057

Yvonne Packbier-061

Yvonne Packbier-054

Yvonne Packbier-066