FESTIVALBRUILOFT DORDRECHT | BEA & JOOST

FESTIVALBRUILOFT DORDRECHT | BEA & JOOST

FESTIVALBRUILOFT IN DORDRECHT

Wat super is dit toch. Deze twee lieverds zeggen echt JA tegen elkaar, in de mooie kas bij het prachtige De Eikenhof! Wat een heerlijk dag is het. Het is een drukte van belang en iedereen lijkt bezig met de voorbereidingen. Vandaag zijn we op een echte festivalbruiloft in Dordrecht. Alles, maar dan ook alles hebben ze zelf geregeld, and we love it!

Bea & Joost geven elkaar het JA-woord in de gezellige kas van De Eikenhof. En daarna zijn er de felicitaties en een toost in de mooie ruime tuin. Er is een hangmat en zelfs ook een grote schommel! Wat een heerlijke, fotogenieke plek! Nogmaals gefeliciteerd Bea & Joost.

MEER INSPIRATIE

Ga je binnenkort trouwen en wil je ook een topfotograaf? Vraag naar de mogelijkheden! Meer inspiratie zien over deze bruiloft en andere bruiloften en loveshoots? Bekijk onze andere blogs.

Graag!
Festival bruiloft in Dordrecht

JA ik wil zeggen in een sfeervolle kas

Festival bruiloft in Dordrecht

Jullie liefste familie en vrienden zijn erbij aanwezig

Festival bruiloft in Dordrecht

In de mooie tuin zijn genoeg mooie plekjes voor prachtige foto’s

Zou je meer willen weten over ons of misschien wel over onze werkwijze? We vertellen het je graag. Ook zijn we benieuwd naar jullie en wat jullie plannen zijn. Waar kunnen we jullie mee helpen? Stuur ons een bericht en we maken snel een afspraak om elkaar te informeren!

Ik heb interesse!