EENVOUDIG TROUWEN GOUDESTEIN | MAARSSEN

EENVOUDIG TROUWEN GOUDESTEIN | MAARSSEN

EENVOUDIG TROUWEN GOUDESTEIN

Het bijzondere moment van jullie verbintenis hangt echt niet af van budget of het aantal gasten. Ook als je kiest voor Eenvoudig Trouwen in Goudestein of als jullie kiezen om gratis te trouwen op een andere locatie, prachtige foto’s van de ceremonie en jullie ‘ja’ zijn voor altijd een dierbare herinnering. En precies daarvoor schakelen Wouter en Louise ons in.

DE RODE LOPER

Dit leuke stel kiest als trouwlocatie Goudestein om te trouwen, in de gemeente Maarssen. Het is schitterend lenteweer en we ontmoeten elkaar voor de Buitenplaats. De rode loper ligt uit, super feestelijk! Na een paar foto’s van het koppel buiten is het tijd voor de korte ceremonie.

QUALITY TIME

Na de persoonlijke ceremonie vertrekken we met z’n allen naar Utrecht, naar Buurten in de fabriek. Daar toosten we op het paar en nemen we de tijd voor wat groepsfoto’s. Samen met Louise en Wouter maken we een rondje door Park Oog in Al. Het is volop lente dus er staat veel in bloei! Echt even quality time voor het paar.

Wil je meer zien van deze bruiloft? Bekijk alle foto’s van deze leuke bruiloft en lees het feestelijke blog. Contact met ons? Vul dit contactformulier in.