GOEDE DOELEN | NOA

GOEDE DOELEN | NOA

NOA

Deze mooie foto is van Noa, een stoer maar heel ziek kind. Vorig jaar mocht ik 8 reportages maken in samenwerking met Stichting Metakids. Acht kinderen met verschillende stofwisselingsziekten en hun gezin heb ik gefotografeerd oa voor het jaarverslag. Deze foto’s vertellen het verhaal van deze mooie kinderen en hun levensbedreigende ziekte. Ik maak Metakids graag zichtbaar met fotografie.

Ik reisde af naar het zuiden van het land en ontmoette het gezin van Noa. Met zijn mama heb ik online contact gehad en we zijn lotgenoten. Ook onze zoon had een stofwisselingsziekte. Onze zoon is onze inspiratiebron om ons in te zetten voor deze kinderen en deze stichting. Ik wil laten zien dat het dagelijkse leven van deze kinderen ondanks hun ernstige ziekte zo normaal mogelijk kan zijn. Het toont aan wat hun kracht is en hoe liefdevol ze door hun familie worden omringd. Een selectie van deze foto’s is nog tot eind januari 2014 te zien in Congres- en Vergadercentrum Domus Medica te Utrecht.

Op deze foto staat Noa. Belichting 1/160 sec. bij f/4,0, ISO 1600, 116 mm (EF70-200mm f/4L IS USM) Canon 5D. Klik hier voor meer foto’s in een slideshow. Wil je meer informatie? Stuur een berichtje.

Graag!