LOVESHOOT BOEDAPEST

LOVESHOOT BOEDAPEST

LOVESHOOT BOEDAPEST

Hoe tof is dat, een prachtig koppel fotograferen met een loveshoot in Boedapest? Na een oproep voor een koppel via Facebook komen we in contact met Barbi en Daniel. Het is een mooie stel dat in Boedapest woont. Ze zijn fanatiek op de sportschool en willen graag samen op de foto. Zij vertelt me dat ze sinds een paar jaar samen zijn en dat ze binnenkort ook gaan samenwonen, in een buitenwijk van Boedapest. Een prachtige foto aan de wand van hen samen is dan ook erg welkom! Superleuk, en de afspraak is dan ook snel gemaakt.

BUITENLANDSE HOOFDSTAD

Wij gaan Boedapest om de stad te bekijken en een Loveshoot maken staat dan ook hoog op ons lijstje. We laten je graag de mooie foto’s zien van de stad. Boedapest is werkelijk prachtig. Je kunt daar dagen heerlijk rondstruinen. Ook voor een loveshoot heb je meer dan voldoende opties. Klik voor de uitgebreide loveshoot blog op de onderstaande button.

BUITENLANDSE HOOFDSTAD

Gaan jullie naar een buitenlandse hoofdstad en wil je je eigen fotograaf mee? Dat is voordeliger dan je denkt. We informeren je graag over zo’n fotosessie. Maar het begint bij jou. Neem contact met ons op en we nemen snel contact met je op. We love to travel!!!

Nieuwsgierig naar meer tips over Boedapest? Deze leuke website heb ik gevonden.