GOEDE DOELEN | ILONKA

GOEDE DOELEN | ILONKA

ILONKA

Ik mocht 8 reportages maken in samenwerking met Stichting Metakids. Acht kinderen met verschillende stofwisselingsziekten en hun gezin heb ik gefotografeerd onder andere voor het jaarverslag van de stichting. Deze foto’s vertellen het verhaal van deze mooie kinderen en hun levensbedreigende ziekte.

KRACHT EN LIEFDEVOL

Ik wil graag laten zien dat het dagelijkse leven van deze kinderen ondanks hun ernstige ziekte zo normaal mogelijk kan zijn. De foto’s van Ilonka en haar familie tonen ook aan wat hun kracht is en hoe liefdevol ze door hun familie wordt omringd.

EXPOSITIE

Een selectie van de foto’s is nog tot eind januari te zien in Congres- en Vergadercentrum Domus Medica te Utrecht. Deze is gratis toegankelijk! Op deze foto staat de toen 17 jarige Ilonka, liggend op bed. Haar plekje in huis is voor haar aangepast om het haar en haar verzorgers zo comfortabel mogelijk te maken.

Voor deze foto is de Canon 5D Mark II gebruikt. Belichting 1/50 sec. bij f/2,8, ISO 800, 70 mm (EF24-70mm f/2.8L USM)

Wil je meer foto’s uit deze reportage zien, van Ilonka en andere kinderen met een stofwisselingsziekte? Klik hier voor meer foto’s in een slideshow. Wil je meer info? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk. Tot snel!