BRUILOFT PAREL VAN ZUILEN | UTRECHT

BRUILOFT PAREL VAN ZUILEN | UTRECHT

UTRECHT

In juni was het zover. M & R vieren in het bijzijn van hun twee prachtige dochters en familie en vrienden hun bruiloft bij de Parel van Zuilen in Utrecht. Nu speelt hij trompet in twee bands dus dat het een en ander in het teken zou staan van muziek dat was wel duidelijk. Hun dochters werden prachtig aangekleed voor de bruiloft met mooie ballonnen jurkjes en bijpassend geel vestje. De bruid had een hemelsblauwe jurk en de stropdas van de bruidegom paste daar prima bij. Na het ontvangst in hun gezellige huis in het centrum van mijn geboortestad maakten we eerst wat foto’s in de omgeving van de Oudegracht. En natuurlijk moet de Dom van Utrecht op de achtergrond staan. Zoveel mogelijkheden in de stad voor een bruidsreportage, maar we hadden maar even.

Parel van Zuilen

Toen het tijd was om naar de trouwlocatie te gaan, de Parel van Zuilen in de wijk Zuilen, stapte het bruidspaar en de 4 bandleden samen met de “kapitein” in een open sloep. En na een tocht door de Singel met vrolijke muziek kwamen we bij de Weerdsluizen aan. Daar moesten we even geduld hebben voor de sluizen open gingen maar dat gaf mij de gelegenheid wat foto’s van de kade te maken. We vervolgden onze weg en al snel kwamen we op plaats van bestemming en werden we ontvangen door alle gasten die al vrolijk zwaaiend ons opwachten.

Big Band

De ceremonie vond plaats in de tuin van de Parel van Zuilen. De vrolijke rode bank is een echte eye-catcher. En na het ja-woord en het omdoen van de ringen was het tijd voor een borrel met heerlijke macarons. De 18 leden bevattende Big Band Licks and Brains, waar de bruidegom ook in speelt, was ook gearriveerd en onder leiding van Rolf Delfos zat de sfeer er snel in. De bruidegom speelde uiteraard zelf ook een deuntje mee. En er mocht gedanst worden! Wat een gave band.

Barbapapa

Na de borrel en de muziek was het voor mij alweer bijna tijd om te gaan maar niet voordat ik de mooi gedekte tafel had vastgelegd. Het thema Barbapapa kwam ook hier en daar weer terug. Wat een feest om te mogen fotograferen. Lieve R & M (en natuurlijk jullie dochters), wat vond ik het gezellig om deze dag met jullie mee te mogen maken. Ik heb enorm genoten van jullie, van alle muziek en vrolijkheid. Dank jullie wel. Geniet van de foto’s en het fotoalbum. We komen elkaar vast nog wel tegen in het Utrechtse. Veel liefs!

Bruiloft Utrecht M&R_0001.jpg

Bruiloft Utrecht M&R_0004.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0007.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0009.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0010.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0012.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0014.jpg

Bruiloft Utrecht M&R_0016.jpg

Bruiloft Utrecht M&R_0018.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0019.jpg

Bruiloft Parel van Zuilen
Bruiloft Parel van Zuilen

Bruiloft Parel van ZuilenBruiloft Utrecht M&R_0028.jpg

Bruiloft Utrecht M&R_0030.jpg

Bruiloft Utrecht M&R_0031.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0032.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0033.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0036.jpg Bruiloft Utrecht M&R_0038.jpg

Bruiloft Utrecht M&R_0042.jpg

Bruiloft Utrecht M&R_0040.jpg

Ga je trouwen, misschien vier jij wel je bruiloft bij de Parel van Zuilen, en ben je op zoek naar een fotograaf, stuur ons dan een bericht. We maken snel een afspraak.

Ik wil graag contact!