BRUIDSREPORTAGE IN MAARSSEN | ZILLA & ROLAND

BRUIDSREPORTAGE IN MAARSSEN | ZILLA & ROLAND

SPECIALE DAG VAN ZILLA & ROLAND

Dit is de speciale dag van Zilla en Roland want dit is de dag dat ze gaan trouwen. Samen met hen starten we deze bruidsreportage in Maarssen. Beide zijn ze op een andere locatie dus dat we met twee fotografen zijn is super handig. Dit is de dag dat alles samen komt. Er is een heldere planning, niet te vol gepropt en voldoende ruimte voor het maken van foto’s. Beide zijn eigenlijk heel ontspannen. Ze zijn dol op elkaar en op de Herfst maar of ze ook verwacht hadden dat het echt de hele dag zou regenen…? Ondanks die regen kwam het toch allemaal goed. Hun huis en ook het centrum van Maarssen Dorp is zelfs in de regen sfeervol en ook de hal van het familiebedrijf is een super toffe binnenlocatie voor het maken van foto’s. We klimmen zelfs op een vorkheftruck om van grote hoogte te fotograferen. 

TROUWCEREMONIE IN GOUDESTEIN

Zilla en Roland zien elkaar voor het eerst die dag bij hen thuis. Roland belt aan en is totaal verrast. Dan komen de paraplu’s tevoorschijn en die verdwijnen niet meer die dag. Na het maken van de toffe reportage met hen samen rijden we na de lunch naar de mooie trouwlocatie Goudenstein in Maarssen. Voor de felicitaties en het diner gaan we naar de Parel van Zuilen in Utrecht. En als speciale activiteit met de daggasten is er een prachtige salonboot de Adeline geregeld voor een tochtje over de Vecht. Deze is speciaal voor hen van Amsterdam naar Maarssen gevaren is. Als klap op de vuurpijl vieren we met de vele gasten feest bij De Parel van Zuilen. Wat een dag, wat een 1e dans, wat een feest! Genieten!!!
 
Nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie over onze reportages? Lees onze blogs of klik op deze button: Kennismaken!
 
Getting Ready Bruidsreportage

Getting Ready

 
First Look bruidsreportage in Maarssen

First Look

 
Reportage in de regen Maarssen

Reportage in de regen

 
Bruidspaar met paraplu

Bruidspaar met paraplu

 
Bruidsreportage bij Qumey Maarssen

Reportage in de fabriek

 
Bruidsreportage bij Goudestein Maarssen

Ceremonie in Goudestein

 
Bruidstaart op de salonboot

Bruidstaart op de salonboot

 
Bruidsreportage bij Parel van Zuilen

De eerste dans op de spetterende feestavond

 
Wil je meer inspiratie opdoen? Ben je ook een Bruidsreportage in Maarssen aan het plannen? Bekijk ook onze andere blogs. Wil je ook intens genieten van je bruiloft en er alle vertrouwen in hebben dat het met de foto’s wel goed komt? Laten we dan afspreken!