BRUIDSREPORTAGE IN MAARSSEN | ZILLA & ROLAND

BRUIDSREPORTAGE IN MAARSSEN | ZILLA & ROLAND

PREVIEW ZILLA & ROLAND

We mochten voor deze bruidsreportage naar Maarssen. Allebei zijn ze dol op de Herfst maar dat het echt de hele dag zou regenen…? Dat hadden ook wij niet gedacht. Maar alles kwam goed. Het centrum van Maarssen Dorp is ook in de regen sfeervol en de hal van het familiebedrijf was een super toffe binnenlocatie. Zilla en Roland vroegen ons hun bruidsreportage te maken op hun grote dag dat zich afspeelde in Maarssen en Utrecht.

CEREMONIE IN GOUDESTEIN

Zilla en Roland trouwen in Maarssen bij de mooie trouwlocatie Goudenstein om, na een tochtje met een prachtige salonboot de Adeline over de Vecht, die speciaal voor hen van Amsterdam naar Maarssen gevaren is, hun feest te vieren bij De Parel van Zuilen. Wat een dag, wat een 1e dans, wat een feest! Genieten!!!
Nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie over onze reportages? Lees onze blogs of klik op deze button: Kennismaken!
Getting Ready Bruidsreportage

Getting Ready

First Look Bij Bruidsreportage In Maarssen

First Look

Bruidsreportage In De Regen Maarssen

Reportage in de regen

Bruidspaar met paraplu

Bruidspaar met paraplu

Bruidsreportage bij Qumey Maarssen

Reportage in de fabriek

Ceremonie in Goudestein

Ceremonie in Goudestein

Bruidstaart op de salonboot

Bruidstaart op de salonboot

Bruidsreportage bij Parel van Zuilen

1e dans op de Spetterende feestavond

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk ook onze andere blogs. Wil je ook intens genieten van je bruiloft en er alle vertrouwen in hebben dat het met de foto’s wel goed komt? Laten we dan afspreken!