GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL JULIUS

GOEDE DOELEN | METAKIDS | TOPMODEL JULIUS

JULIUS

Het eerste Metakids TopModel dat ik dit jaar mocht fotograferen was Julius. Een vrolijke jongen (7) die samen met zijn twee grote zussen Nicci en Sammy, woont in Utrecht. Julius heeft de stofwisselingsziekte NIEMANPick Type C. Na een kopje thee en mijn uitleg waarom we dit doen gingen we aan de slag. Julius was net naar Ernst, Bobby en de rest geweest en wilde “boeven” vangen! “Boeven pak je in de kraag!”.

Hij ging helemaal op in zijn spel en regelmatig pakte hij mij en z’n mama in de kraag. Heerlijk! Op het eerste gezicht lijkt Julius een gezonde jongen maar ondertussen… Zijn zussen wilden ook graag op de foto wat natuurlijk  ook helemaal prima is. Was het in het verleden soms een grote uitdaging om iedereen ontspannen en natuurlijk op de foto te laten staan, tegenwoordig lukt het eigenlijk altijd. Echt genieten zo’n Beloved-reportage, voor iedereen.

“Kan Julius tegen kietelen? Nee? Ik tel tot drie en dan… KIETELEN!!!” hihihi

BOEVEN VANGEN

Op het laatst bezocht ik de kamers van de kinderen nog. Even speciale aandacht voor Nicci en Sammy. “Zijn jullie kamers eigenlijk wel opgeruimd? Neeee, gaan we gelijk doen!” en weg waren ze! 😉 Eerst bekeek ik de kamers van Julius’ zussen en als laatste zijn kamer. Hij is er zo trots op, en dat is te zien! Dank je wel lieve Julius, dat je nog maar veel boeven “in de kraag mag pakken”!

Deze blog delen mag! En ben ook dol op reactie dus brand los, hieronder! Meer zien van deze reportages?
De komende dagen zal ik er iedere dag een posten en kijk ook eens op mijn
YouTube kanaal voor de mooie slideshow!

ps Deze wilde ik jullie niet onthouden… Elisabeth: “Nou, het is gelukt!! Hele mooie foto’s! Ontroerend ook. Ben er erg blij mee en dankbaar voor!  Ook super dat Sammy en Nicci zo betrokken werden! En leuk dat we er allemaal opstaan! En die foto van Julius op zijn bed vond ik vooral ook zo leuk en vrolijk. Het is inderdaad een super lief kind en als ik me bedenk welke weg hij nog voor zich heeft en wij als gezin nog voor ons hebben…dan kan ik haast niet meer helder denken…”

Julius-001

Julius-002

Julius-004

Julius-006

Julius-008

Julius-009

Julius-010

Julius-016

Julius-018

Julius-017