WORKSHOP | ANTWERPEN | BELOVED

WORKSHOP | ANTWERPEN | BELOVED

BELOVED

In juli van dit jaar is de fototechniek Beloved op mijn pad gekomen. Ik gebruik de techniek bij iedere reportage en ik ben er zo blij mee. Het heeft me zakelijk maar ook persoonlijk veranderd. Het is vooral meer dan een ‘trucje’. Het is op een andere manier naar mensen kijken en ze ook anders benaderen. Ik wil meer open staan voor anderen en ze zo ook benaderen. En dat is een verrijking van mijn leven.

Bij iedere reportage probeer ik mensen op een natuurlijke manier op de foto te krijgen. De verbintenis onderling is belangrijk en het geeft de foto’s net dat beetje meer. We vieren de Liefde, en dat bedoel ik niet zweverig. Het is even stilstaan in deze drukke tijd bij wat je hebt met elkaar en hoe bijzonder dat is. We maken nieuwe herinneringen op dat moment en ik mag het plezier en de emoties vastleggen, zo bijzonder. Er mag – of zelfs moet – plezier zijn, de connectie tussen mensen is belangrijk en beiden wil ik heel graag terugzien op de foto’s.

Gecertificeerd Beloved Photographer

Nadat ik in juli de introductie tot Beloved volgde bij Florence Bavinck is er veel gebeurd. Ik ben meer trainingen gaan volgen, on- en offline, en ben ondertussen zelfs officieel gecertificeerd Beloved Photographer. Een van de eerste 20 in de wereld. Ik ben naar Los Angeles geweest voor een geweldig inspirerende (Beloved en meer) conferentie. En ondertussen overweeg ik alweer een nieuwe Beloved training, welke nog in de maak is: Teachers Qualification.

Dat was een van de redenen om deze week af te reizen naar Antwerpen en nogmaals de introductie tot Beloved van Florence bij te wonen. Deze keer met andere ogen, meer ervaren, maar altijd weer leerzaam. En ook deze keer was er een koppel om op te ‘oefenen’. Bedankt Flo voor weer veel inspiratie. Dank je, Ilse voor het beschikbaar stellen van je prachtige locatie in het leuke Antwerpen. Dank je wel mede-cursisten voor jullie enthousiasme en dank je ‘modellen’ Tim & Jessica. Jullie zijn een super koppel!

Beloved Antwerpen-001
Beloved Antwerpen-002
Beloved Antwerpen-003
Beloved Antwerpen-005
Beloved Antwerpen-008
Beloved Antwerpen-009
Beloved Antwerpen-011
Beloved Antwerpen-012
Beloved Antwerpen-015
Beloved Antwerpen-016
Beloved Antwerpen-018
Beloved Antwerpen-023
Beloved Antwerpen-022
Beloved Antwerpen-025
Beloved Antwerpen-024
Beloved -035
Beloved -034
Beloved -029

Beloved -031
Beloved -028
Beloved -027Meer weten over Beloved? Heb je interesse in een Beloved-sessie? Kijk vooral even op mijn Beloved pagina. Mocht je interesse hebben, stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!