BABYREPORTAGE | UTRECHT | TWEELING CAS & SEM

BABYREPORTAGE | UTRECHT | TWEELING CAS & SEM

BABYREPORTAGE TWEELING

Ik werd gebeld door Françoise en Niek. Of ik een reportage van hun tweeeiige tweeling Cas en Sem wilde maken? Natuurlijk wilde ik dat graag, ik ben dol op tweelingen. Papa Niek ging de volgende dag op reis en de kersverse ouders wilde graag dat de reportage voor de reis gemaakt zou worden. Gelukkig had ik ruimte in mijn agenda en ging dezelfde dag nog naar ze toe. De baby’s waren anderhalve maand oud en waren een minuut na elkaar geboren. Wat een mooie mannen.

Ik heb altijd grote bewondering voor ouders met een meerling. Ik vind één baby al een hele opgave, laat staan twee buikjes voeden, twee luiers verschonen en twee baby’s in slaap sussen. Maar Françoise en Niek lijken hun hand er niet voor om te draaien. Echt, petje af! Heel bijzonder vind ik de band die direct ontstaat na de geboorte. Die wil ik graag vastleggen. Alle lieve, tedere gebaren, de kusjes, maar ook de blikken tussen de ouders, ik houd er van! En iedere keer weer zo bijzonder dat ik daar getuige van mag zijn.

Dank je wel Françoise en Niek voor jullie gastvrijheid en openhartigheid. Ik wens jullie veel geluk met jullie mooie mannen.

Alle foto’s zijn zonder flits gemaakt, met alleen natuurlijk licht. Gefotografeerd met Canon 5D Mark II met lens EF24-70mm f/2.8L USM en Canon 5D Mark III met lens EF100mm f/2.8L Macro IS USM met ISO 800.

Wil jij ook zo’n babyreportage? Stuur ons een berichtje. Volg je ons al op Instagram? Voor de nog meer mooie foto’s!

Babyraportage

Baby's Cas en Sem-003 babyrapportage tweeling

BABYREPORTAGE

Baby's Cas en Sem-030

babyraportage

Baby's Cas en Sem-029

BABYREPORTAGE

Baby's Cas en Sem-066 babyrapportage tweeling

babyrapportage tweeling

BABYREPORTAGE

Baby's Cas en Sem-082 tweeling