LOVESHOOT | BIG LOVE IN ITALY

LOVESHOOT | BIG LOVE IN ITALY

BIG lOVE IN ITALY

Eerder was ik in Puglia, Italie voor het volgen van de BIG workshop Bruidsfotografie van Damon Pijlman. Een absolute een aanrader! Heel regelmatig volg ik workshops en seminars in binnen- en buitenland om te leren, voor nieuwe inspiratie en om te experimenteren. Dat is iedere keer weer genieten! En deze keer was het helemaal bijzonder want de workshop was in Italië. Mijn favoriete land!

PASSIE

Wat een locatie, wat een fijne collega-fotografen en wat werden we in de watten gelegd! Maar er werd ook gewerkt, heel hard gewerkt. Maar als je iets doet vanuit je passie voelt het niet als werk. Mede dankzij  Jacqueline (PAUWeddings) hadden we de meest fantastische locaties om te fotograferen. En zelfs ’s avonds laat gingen we nogmaals op pad met ons bruidspaar Gijs en Marion. Ze waren steeds weer bereid klaar te staan voor nog meer foto’s voor onze onverzadigbare groep. Het werd laat die avond…

De komende dagen zal ik nog wat meer foto’s plaatsen. Ook zal ik binnenkort een uitgebreide blog van deze bijzondere dagen in Italië posten.