WORKSHOP | BELOVED | VLIELAND

WORKSHOP | BELOVED | VLIELAND

BELOVED TEACHER

Heb ik wel eens verteld dat ik dol op Beloved ben? Ik ben er  zelfs zo dol op dat ik nu na mijn certificering als Beloved Photographer ook de training Beloved Teacher heb gedaan. Zo bijzonder en speciaal om anderen te mogen vertellen over Beloved. Wie is Jesh de Rox, wat is het idee achter Beloved, wat houdt het in en hoe kun je het zelf toepassen? Als Beloved leraar vertel ik dolgraag meer over deze fijne manier van fotograferen tijdens de Introductie tot Beloved.

TRAINING OP VLIELAND

Een van de onderdelen van de training is het geven van een Beloved Training aan 3 cursisten. Deze training gaf ik deze zomer op Vlieland met een Beloved sessie op het eind. Spannend maar zo ontzettend leuk om te doen! Wat waren de cursisten lief en enthousiast. Na de introductie en verschillende voorbeelden om het verhaal duidelijk te maken werd het idee van Beloved duidelijk.

HERKENNING

Renske: “De workshop was een verademing na alle technische workshops die ik had gevolgd. Een herkenning, emotioneel en heel warm. Heleen is een heel betrokken en gepassioneerde leraar. De sessies die zij ons getoond heeft waren zeer intens dat zag je ook terug tijdens het fotograferen van het koppel.”
Grietje: “De workshop biedt vele momenten van (h)erkenning en sluit goed aan bij mijn manier van foto’s nemen.”
Miriam: “Een zeer inspirerende les met een enthousiaste Beloved teacher. Een goede uitgebreide uitleg en een enthousiast koppel, maakte dat ik er veel van geleerd heb. Een prachtige manier om de liefde te kunnen vastleggen.”

TROUWEN

Het koppel dat model stond woont op Vlieland en heet Anne & Judith. Ze zijn nu 6 jaar getrouwd en zijn dol op elkaar! Nadat ze benaderd waren reageerden ze erg enthousiast. “Na onze beider scheidingen hebben we elkaar via het internet ontmoet, zo’n 8 jaar geleden. 31 juli alweer 6 jaar getrouwd, terwijl we beide onszelf hadden voorgenomen om nooit meer te zullen trouwen! De rest van ons “verhaal” willen we graag met je (jullie) delen. Wij zien er naar uit.”

BELOVED SESSIE

Na de introductie aan de cursisten arriveerden Anne & Judith en liepen we naar de “IJsbaan”, een bekende plek op Vlieland, voor hun Beloved sessie. Heerlijk om te zien dat ze volledig op hun gemak waren en ongeposeerd, natuurlijk op de foto kwamen. Wat een plezier straalt er van deze twee mooie mensen af en wat een liefde! Hieronder enkele foto’s van deze sessie.
 
Meer weten over de workshop? Ik vertel er graag meer over.

Anne en Judith 002

Anne en Judith 004

Anne en Judith 006

Anne en Judith 008

Anne en Judith 009

Anne en Judith 010

Anne en Judith 011

Anne en Judith 012

Anne en Judith 013

Anne en Judith 015

Anne en Judith 016

Anne en Judith 017

Anne en Judith 020

Anne en Judith 021

Anne en Judith 023

Anne en Judith 024

Anne en Judith 025

Anne en Judith 026

Anne en Judith 031

Anne en Judith 033

Anne en Judith 035

Anne en Judith 036

Anne en Judith 040