GEZINSREPORTAGE | BELOVED FAMILIE NIEMAN

GEZINSREPORTAGE | BELOVED FAMILIE NIEMAN

BELOVED MET FAMILIE NIEMAN

In december gaf ik VIJF keer een Beloved reportage weg en in januari en februari werden deze reportages gemaakt bij Rhijnauwen – Bunnik. De 3e Beloved reportage die ik maakte voor de VIJF-actie was van Familie Nieman. Lara en Lieke – met vriend Nick – en hun ouders Anneke en Harry – plus hun hondje Luna – ontmoette ik in het bos en al was het weer erg wisselvallig de stemming zat er goed in.

Zelfs de regen halverwege de reportage kon de stemming niet bederven. Bij een Beloved reportage draait het om connectie en om genegenheid voor elkaar en ook draait het om plezier. We creëerden speciale momentjes, voor de zussen, voor de ouders – met en zonder kinderen – en ook voor het hele gezin. Zo bijzonder om te mogen doen. Dank jullie wel, familie Nieman!

Eind vorig jaar vierden we dat HELEEN KLOP fotografie alweer vijf jaar bestond. Vijf jaar waarin ik ongelofelijk veel geleerd heb, als ondernemer en als fotograaf. Vijf jaar waarin ik prachtige mensen heb mogen ontmoeten en mocht fotograferen. Alweer vijf jaar genieten. Op naar het volgende jubileum! Want er is nog een hoop te leren en te ontdekken.

Morgen is de foto van de vierde familie in deze serie! Wil je meer weten over Beloved? Wellicht is mijn Introductie tot Beloved iets voor jou of voor iemand die je kent? Of wil je ook graag zo’n mooie reportage van jou gezin, neem contact op via deze link!

“Wat een geweldig leuke dag was dit afgelopen zondag! Dankjewel Heleen, wat een super aanstekelijke enthousiasme heb jij!” Lara

“Ik wilde je nogmaals bedanken voor de leuke middag! Ik vond het een erg leuke ervaring om op deze manier op de foto te gaan. En ik denk dat ik ook namens mijn familie spreek. Dankjewel! Liefs, Lieke”