GEZINSREPORTAGE | BELOVED FAMILIE GROOTENBOER

GEZINSREPORTAGE | BELOVED FAMILIE GROOTENBOER

BELOVED MET FAMILIE GROOTENBOER

De 4e Beloved reportage die ik maakte voor de VIJF-actie was van Sandra, haar moeder en kinderen. Sandra is ook fotograaf dus de lat lag hoog voor mij maar wat had ik er zin in. Met verschillende spelletjes zat de stemming er snel in. Wat een heerlijke jongens en ondanks de enorm drukke periode in hun leven konden we even heerlijk genieten van het bos en van elkaar. 

Lieve familie, heel veel dank voor de vrolijke middag. Wat fijn dat ik jullie wat beter heb mogen leren kennen!

In december gaf ik VIJF keer een Beloved reportage weg en in januari en februari werden deze reportages gemaakt bij Rhijnauwen – Bunnik. We vierden dat HELEEN KLOP fotografie alweer vijf jaar bestond. Vijf jaar waarin ik ongelofelijk veel geleerd heb, vijf jaar waarin ik prachtige mensen heb mogen ontmoeten en mocht fotograferen. Ik verheug me op de komende vijf jaar!

Morgen is de foto van de vijfde en laatste familie in deze serie! Wil je meer weten over Beloved? Wellicht is mijn Introductie tot Beloved iets voor jou of voor iemand die je kent? Of wil je ook graag zo’n mooie reportage van jou gezin, neem contact op via deze link!