WORKSHOP | BELOVED | LISA & BART

WORKSHOP | BELOVED | LISA & BART

BELOVED WORKSHOP

Vlak voor de zomervakantie gaf ik de workshop Introductie tot Beloved aan 9 enthousiaste fotografen. Wat is dat toch altijd superleuk om te doen en kennis te mogen delen. In het tweede deel van de workshop staat de reportage centraal en deze keer staan Bart en Lisa model voor ons. Bart benaderde me omdat zijn vriendin Lisa al snel op wereldreis zou gaan – zonder hem – en dit vond hij een mooie gelegenheid om samen op de foto te gaan.

“HEBBEN WE GELUKKIG DE FOTO’S!!”

“Hebben we gelukkig de foto’s!!” schreef hij. 😉 Tijdens de workshop leg ik de principes uit van Beloved. Ik laat aan de hand van een demonstratie zien hoe Beloved werkt en hoe je mensen natuurlijk en ongeposeerd op de foto krijgt.

VRAGENLIJST

Vooraf stuurde ik Bart en Lisa een vragenlijst en deze sturen ze ingevuld weer terug zodat ik me op de reportage kan voorbereiden. De vragen gebruik ik (gedeeltelijk) tijdens de demonstratie. En wat deden ze het goed! Op het laatst lazen ze een brief aan aan elkaar voor en iedereen had kippenvel. Bart en Lisa, ik vond dat jullie het super deden. Heel erg bedankt! Het resultaat is hieronder te bekijken. Het afscheid zal best moeilijk geweest zijn maar deze foto’s neemt niemand jullie meer af. 😉
Lisa, ik wens je een heel goede reis en Bart: sterkte… !!! X

MODEL STAAN

Heb je een relatie en zou je ook wel eens zo samen op de foto willen? Ik zoek regelmatig “modellen”. Dus: ben je minimaal een paar jaar bij elkaar, boven de 21 jaar en lijkt jullie dit leuk? Stuur me dan een berichtje. In ruil krijg je prachtige foto’s van jou en je partner van mij maar ook van de studenten. Dus dat zijn heel veel foto’s. De foto’s kunnen voor promotiedoeleinden gebruikt worden dus daar ga je mee akkoord als je je aanmeldt.

Ben je fotograaf en interesse in deze workshop? Meer informatie en data staat op deze pagina. Tot snel?