GEZINSREPORTAGE | BELOVED ANNEMIEK EN BART

GEZINSREPORTAGE | BELOVED ANNEMIEK EN BART

Beloved A&B

In december gaf ik VIJF keer een Beloved reportage weg en in januari en februari werden deze reportages gemaakt bij Rhijnauwen – Bunnik. De eerste reportage die ik maakte was van Annemiek en Bart. Ze kwamen helemaal uit het Noorden van het land naar Utrecht toe samen met hun 2 kinderen. Na verschillende gezinsfoto’s was het ook even tijd voor foto’s van Annemiek en Bart samen. Wat zijn ze leuk samen! Dank jullie wel, Annemiek en Bart, voor het vertrouwen en voor de gezelligheid. Veel plezier met de foto’s!

De laatste maand van vorig jaar vierden we dat HELEEN KLOP fotografie alweer vijf jaar bestond. Vijf jaar waarin ik ongelofelijk veel geleerd heb, als ondernemer en als fotograaf. Vijf jaar waarin ik prachtige mensen heb mogen ontmoeten en mocht fotograferen. Een van de fijne ontwikkelingen is dat Beloved in mijn leven is gekomen, en daarmee een heel netwerk van vele gepassioneerde fotografen. Een fotografie-techniek die verder gaat dan fotograferen alleen. Ook mijn kijk op de wereld en in mijn dagelijkse leven is er door veranderd.

Morgen komt de tweede familie in deze serie! Wil je meer weten over Beloved? Wellicht is mijn Introductie tot Beloved iets voor jou of voor iemand die je kent? Of laat ook zo’n mooie reportage maken van jou gezin via deze link!

“Wat een mooie foto’s en wat hebben we inderdaad een lol, heerlijk.” Annemiek