EVENEMENT | PALM SPRINGS & LA | ADVENTURE ALWAYS 2014

EVENEMENT | PALM SPRINGS & LA | ADVENTURE ALWAYS 2014

ADVENTURE ALWAYS

Ook dit jaar mocht ik weer afreizen naar Amerika voor de conferentie Adventure Always. Een heerlijk inspirerend samenzijn voor creativelingen zoals fotografen, muzikanten, filmmakers.
Deze keer verbleven we in een heerlijk resort in Palm Springs, ca. 2 uur rijden van Los Angeles af. Na een voorspoedige vlucht, via Londen, kwam ik op zaterdagmiddag aan.
De temperatuur lag zeker 20 graden hoger dan in Nederland en dat werd nog warmer naar mate we dichter bij Palm Springs kwamen. Heerlijk!
Het hotel was super en wat was het fijn vele bekenden van vorig jaar te zien. Zondag was er tijd om te acclimatiseren, te zwemmen en voor boodschappen.

BELOVED

Maandag begonnen we vroeg, eerst in de gym, want wat moet je anders als je door de jetleg vroeg wakker bent? En na de dagelijkse yoga-les, buiten op het grasveld, werden we ontvangen door Jes de Rox in de grote zaal.
Jesh, de organisator van deze conferentie en de bedenker van Beloved, sprak over dingen die belangrijk zijn. Je tijd is het allerbelangste dat je hebt en dat je ook te geven hebt aan clienten.
Tijd krijg je niet meer terug dus koester je tijd met degene die je liefhebt. Uiteraard werd er ook over Beloved gesproken.
Beloved is meer dan een fototechniek, het is veel meer dan dat. Het is een bewustwording en gaat om connectie.

Adventure Always-001.jpg


Adventure Always-007.jpg

Naast Jesh spraken ook Bob Goff (Best-selling auteur) en Brian Andreas (Amerikaanse schrijver, schilder, beeldhouder en uitgever). Ook Rassouli (visionary artist, bekent om zijn unieke stijl en fusion-art) was er om te inspireren.
Mucho Arimany (muzikant/percussionist) gaf een percussie workshop en Gabe MacClintock (fotograaf/dromer/reiziger) gaf een intensieve Masterclass voor een select gezelschap.
Ook mocht ik, samen met Yvette Vlaar, de certificering voor Beloved fotografen doen en was er ook een avondprogramma, maar de luie stoelen bij het kampvuur trokken ook. 😉

Adventure Always-012.jpg

Een van de bijzonderste onderdelen van deze conferentie vond ik de Fieldtrip naar Joshua Tree National Parc.
Alle deelnemers waren in groepen verdeelt en aan de hand van een spreuk of uitspraak kregen we daar de opdracht een filmpje van 1 minuut te maken.
Wat een inspirerende omgeving, wat een ruimte en wat een leuke opdracht. Iedereen ging direct enthousiast aan de slag! De volgende dag moesten de filmpjes klaar zijn.
Aansluitend gingen we naar Integratron voor een “soundbath”. In een akoestisch perfecte ruimte werd op quartz schalen gespeeld. Een heel bijzondere ervaring.

Adventure Always-018.jpg

Adventure Always-025.jpg

Adventure Always-032.jpg

Adventure Always-038.jpg

Adventure Always-046.jpg

IMG_8600.JPG

Adventure Always-056

Het was weer speciaal.

Het waren volle dagen met veel indrukken. Ik heb er nog steeds niet goed woorden voor. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan, we hebben zoveel gelachen!
De sfeer was top en het hotel had zoveel gezellige plekken. De dagen zijn omgevlogen. Donderdagochtend was het alweer tijd om het hotel te verlaten. Het einde van Adventure Always 2014.

Samen met een paar nieuwe vrienden zijn we die dag nog Hollywood gaan verkennen. Gewapend met onze camera’s en met een gezonde meligheid vermaakten we ons prima.
Veel verder dan Hollywood Boulevard zijn we niet gekomen. De nodige selfies (met iPhone) en “expensive” selfies (met de Canon 5D mark III) zijn gemaakt.
Thanks Daniel, Katerina and Ken for all the laughs! Daarna vertrok ik naar de luchthaven om het vliegtuig te pakken naar Australië. Daar over meer in mijn volgende blog.

Adventure Always-060.jpg

Adventure Always-063.jpg

Adventure Always-071.jpg

Adventure Always-076.jpg